Πρόταση από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Κλειστά όλα εως 25 Απριλίου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πρόταση από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Κλειστά όλα εως 25 Απριλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αριθμοί που δίνει η πανδημία στη χώρα, με την δραματική αύξηση κρουσμάτων και διασωληνωμένων, πάνε πίσω, όπως είναι φυσικό, το άνοιγμα της οικονομίας...

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία εισήγηση η οποία βρίσκεται στο τραπέζι και μελετάται από την κυβέρνηση αφορά αυστηρό λουκέτο μέχρι και τις 25 Απριλίου, καθώς κρούσματα και διασωληνωμένοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Στόχος είναι, η καραντίνα αυτή, να μας οδηγήσει σε πλήρες άνοιγμα του λιανεμπορίου, χωρίς περιορισμούς, από τις 26 Απριλίου, την περίοδο δηλαδή της Μεγάλης Εβδομάδας.

Αν όλα πάνε καλά και το επιτρέψουν τα δεδομένα, είναι πιθανή και η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια το Πάσχα, με την εστίαση ωστόσο να παραμένει κλειστή και το άνοιγμά της να μετατίθεται για τα μέσα Μαΐου.

Τα σχολεία ίσως ανοίξουν μετά το Πάσχα, δηλαδή περίπου στις 10 Μαΐου.

Εφιαλτικές προβλέψεις

Όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι, την ώρα που οι προβλέψεις των ειδικών για τα κρούσματα και τους διασωληνωμένους των επόμενων ημερών είναι εφιαλτικές.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι και 3.900 κρούσματα, με τους διασωληνωμένους να σκαρφαλώνουν στους 750.

Την ίδια ώρα με τις ΜΕΘ γεμάτες, μόνο σήμερα 60 ασθενείς του Covid είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στην Αττική, με την κυβέρνηση να έχει ήδη έτοιμα τα φύλλα πορείας για επιπλέον 160 γιατρούς που ενδεχομένως να επιστρατευτούν στην Αττική.

Με το τρίτο κύμα να σφυροκοπά τη χώρα, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και πάνω στο τραπέζι.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA