Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρειο Πάγο: Αντεισαγγελέας μήνυσε για νόθευση εγγράφων, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων κ.α., τον επίσης «γνωστό» Αντεισαγγελέα Λάμπρο Σοφουλάκη που ήταν για χρόνια στα (Παρα)Δικαστήρια Χαλκίδας και κάλυπτε Προκοπίου, Φλετούρη και την υπόλοιπη παρέα τους! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρειο Πάγο: Αντεισαγγελέας μήνυσε για νόθευση εγγράφων, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων κ.α., τον επίσης «γνωστό» Αντεισαγγελέα Λάμπρο Σοφουλάκη που ήταν για χρόνια στα (Παρα)Δικαστήρια Χαλκίδας και κάλυπτε Προκοπίου, Φλετούρη και την υπόλοιπη παρέα τους! (ΦΩΤΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρειο Πάγο και όχι μόνο προκαλεί η μήνυση που κατέθεσε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιάννης Αγγελής σε βάρος του επίσης Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρου Σοφουλάκη, ο οποίος πρόσφατα πήρε προαγωγή και ήταν για πολλά χρόνια Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας...

Συγκεκριμένα, με αφορμή το αθωωτικό πόρισμα που εξέδωσε για την πρώην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, (το οποίο κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων), ο Γιάννης Αγγελής κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Λάμπρου Σοφουλάκη για πολύ σοβαρά αδικήματα και συγκεκριμένα τον κατηγορεί επίσημα: ότι αλλοίωσε τα αποδεικτικά στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης, ότι νόθευσε έγγραφα, απέκρυψε στοιχεία, με την παράλειψη – μη συλλογή και αγνόηση στοιχείων που ευνοούν τους υπόπτους, με την αναγραφή στο πόρισμά του ανύπαρκτων και ψευδών στοιχείων, με τρόπο μονόπλευρο. Του αποδίδει, εν ολίγοις, την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας.

Μιλάμε για σοβαρότατα αδικήματα τα οποία δεν τα καταγγέλλει ένας απλός πολίτης ή κάποιος τρελός, αλλά ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιάννης Αγγελής. Απο ΄κει και πέρα αναμένουμε το αποτέλεσμα των ερευνών.

Ωστόσο τον κ. Σοφουλάκη τον γνωρίζουμε πολύ καλά από την πολυετή θητεία του στα Δικαστήρια Χαλκίδας ως Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, όπου σφύριζε αδιάφορα για τις καταγγελίες σε βάρος Δικαστικών Λειτουργών του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Διότι σιωπή σημαίνει συνενοχή...

Αν και θεωρείτο έμπειρος Εισαγγελέας τα όσα «εγκλήματα» είχαν γίνει επί θητείας του κ. Σοφουλάκη στα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα, στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, δεν πρέπει να έχουν γίνει σε κανένα Δικαστικό Μέγαρο της χώρας που διοικούν στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας εδώ και 8 χρόνια, άκουσον άκουσον, ο κολλητός του Λ. Σοφουλάκη, Δημήτρης Προκοπίου ως Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, και η επίσης κολλητή του Λ. Σοφουλάκη, Κωνσταντίνα Φλετούρη, ως Επικεφαλής Πρόεδρος Πρωτοδικών Χαλκίδας, οι οποίοι έχουν κάνει τσιφλίκι τους τα Δικαστήρια Χαλκίδας, και έχουν μετατραπεί εδώ και καιρό σε Παραδικαστήρια Χαλκίδα, καθώς τα παραδικαστικά κυκλώματα έχουν παρελθόν και μέλλον.

Τι να πρωτοθυμηθούμε... 

- Ότι μπήκε στο αρχείο η υπόθεση της Τράπεζας Εύβοιας όπου μόνο κατά την 31/12/2012 η οικονομική ζημιά από το φαγοπότι με τα δάνεια ήταν 15.646.000 ευρώ και οι ομολογιούχοι έχασαν τα χρήματα τους και όλα αυτά τα χρόνια η δικογραφία είχε βγάλει αράχνες στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικείου Χαλκίδας!

- Ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί του Πρωτοδικείου Χαλκίδας αποφυλάκισαν με πλαστά έγγραφα και πιστοποιητικά τον Αριστείδη Φλώρο που είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή 21 ετών για υπεξαίρεση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος της ΛΑΓΗΕ (δηλαδή του ελληνικού Δημοσίου)!

- Ότι αθωώθηκαν 19 άτομα για την υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος, άνω των 115.000 ευρώ, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, η οποία είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2015 και η δίκη έγινε μετά από 4 χρόνια το 2019, επειδή οι αρμόδιοι ξέχασαν να υποβάλουν έγκληση!

- Ότι ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης είχε κάνει μήνυση και αναφορά κατά του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου για κατάχρηση εξουσίας και κατά των υποχείριων του Αντεισαγγελέων, Σταυρούλας Δούση, η οποία επίσης δίκαζε με Δικαστή σύντροφο της όπως είχε καταγγελθεί δημόσια, κάτι που απαγορεύεται και κατά της Νίκης Κουμπή (ο πατέρας της οποίας υπηρετούσε στον Άρειο Πάγο και η ίδια είχε καταγγελθεί επίσης από τον Δικηγόρο - Διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου, Θανάση Αναγνωστόπουλο, ότι η ίδια στις εξετάσεις που έδωσε για να γίνει Εισαγγελέας, πήρε 10,4 με άριστα το 15 στα γραπτά, πολύ άσχημα δηλαδή, αλλά στα προφορικά, που δεν υπάρχουν πρακτικά, ανέβηκε ξαφνικά καμιά 20αριά θέσεις και εισήχθη τρίτη, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση άλλων υποψηφίων που την είχαν προσπεράσει στα γραπτά),και κατά Δικαστών, όπως του Ευθύμη Κατσαλούλη, κολλητού της Κωνσταντίνας Φλετούρη, όπου οι μηνύσεις και οι αναφορές δεν διερευνήθηκαν ποτέ, και τα συγκεκριμένα άτομα συνέχιζαν να δικάζουν υποθέσεις του δημοσιογράφου για να τον καταδικάσουν μόνο για λόγους εκδίκησης (πλημμελήματα χωρίς κανένα στοιχείο), χωρίς να εξαιρεθούν, διαπράττοντας τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος δικαστικού λειτουργού και αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης.

- Ότι ο Προϊσταμένος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου κάλεσε στο γραφείο του τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη και του ζήτησε να κατεβάσει τα δημοσιεύματα με τις καταγγγελίες πολιτών κατά Αντεισαγγελέων του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, όπως του Βασίλη - Βασιλάκη Παραγυιού, λέγοντας χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο "κατέβασε τα όλα γιατί κάνουν ζημιά στην Εισαγγελία και θα τα βρούμε...", με τον δημοσιογράφο να αρνείται και μετά από λίγο καιρό ο Δημήτρης Προκοπίου, προέβη σε μία ακόμη αθλιότητα, καθώς τον Μάρτιο του 2018 έστειλε πάνοπλους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να συλλάβουν τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα του ΟΤΕ για να τον διασύρουν για μία παραγεγραμένη απόφαση, ψάχνωντας το οτιδήποτε για να εκδικηθεί τον δημοσιογράφο, που είχε εκδοθεί στις 27-09-2010, σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος είχε καταδικαστεί ερήμην σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών και 15 ημερών με τριετή αναστολή για μία τροχονομική παράβαση και συγκεκριμένα για μη κατοχή δίπλωματος σε διενέργεια ελέγχου, το οποίο δίπλωμα ωστόσο ο δημοσιογράφος έχει βγάλει από το 2008, και αν πήγαινε στη δίκη που αγνοούσε θα αθωωνόταν.

Ο Δ. Προκοπίου λοιπόν πήρε αυτή την απόφαση και όχι μόνο παρέλειψε να τη θέσει στο αρχείο όπως ορίζει ο νόμος, αλλά με περαιτέρω παράνομη πράξη του, που φανερώνει τον υπερχειλή του δόλο να βλάψει τον δημοσιογράφο διέπραξε το εξής πρωτάκουστο: Στις 12 Μαρτίου 2018 ανακάλεσε την αναστολή που είχε εκδοθεί από το Μονομελές Πλημ/κείο Χαλκίδας το έτος 2010 για αυτή την αμετάκλητη και μη εκτελεσθείσα ποινή και παρήγγειλε 8 χρόνια μετά την άμεση εκτέλεση της εναντίον του! Διέταξε δηλαδή την σύλληψη του! Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας ωστόσο μιάμιση ώρα μετά προσήλθε στη Χαλκίδα ο δικηγόρος του, ο οποίος μετέβη στα Δικαστήρια της Χαλκίδας για να εξηγήσει τα αυτονόητα και ο Αντεισαγγελέας υπηρεσίας αναγκάστηκε να ανακαλέσει και να θέσει στο αρχείο την παράνομη εκτελεστή απόφαση, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να αφεθεί αμέσως ελεύθερος.

- Ότι γυναίκα Αντεισαγγελέας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, υποχείριο, του Δημήτρη Προκοπίου και της Κωνσταντίνας Φλετούρη, διατηρούσε και διατηρεί εδώ και χρόνια ερωτικό δεσμό με Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και δικάζει κανονικά στην Έδρα υποθέσεις αστυνομικών και προτείνει την αθώωση τους όταν είναι κατηγορούμενοι ή προτείνει την καταδίκη των πολιτών που είναι κατηγορούμενοι σε μηνύσεις αστυνομικών.

- Ότι ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης τα είχε καταγγείλει όλα αυτά και στον Λάμπρο Σοφουλάκη, ζητώντας του να γίνουν τα νόμιμα, αλλά ο συγκεκριμένος κύριος όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά το μόνο που του πρότεινε ήταν να φτιάξει τις σχέσεις μαζί τους για να έχει ίση μεταχείριση στα δικαστήρια του!

- Ότι ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης είχε ζητήσει να φύγουν οι υποθέσεις του από τα Δικαστήρια Χαλκίδας τονίζοντας ότι δεν μπορεί άλλο να συμμετέχει σε στημένες δίκες και ότι είναι πρόθυμος ακόμα να κάνει αίτημα να τον δικάζουν ξένοι δικαστές μήπως τύχει δίκαιης δίκης.

- Ότι από το 2017 είχε κάνει λόγο για παραδικαστικά κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας και ο Αθηναίος πολύμπειρος δικηγόρος, Αντώνης Τσενές λέγοντας χαρακτηριστικά "Στα όσα χρόνια δικηγορώ και εγώ και άλλοι δύο συνάδελφοι δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πράγματα στη ζωή μας. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Τσενές ήταν δικηγόρος 70χρονης Ελένης Μανιάτη από τη Σκύρο, που μήνυσε και έκανε αναφορά στον ανεκδιήγητο Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιό (τον οποίο έχει μηνύσει μέχρι και συγγενής του στην Κάρπαθο), για ηθική αυτουργία, παραβίαση οικιακού ασύλου, και φθορές ξένης περιουσίας.

Ο Αντώνης Τσενές είχε τονίσει επίσης:

"Βλέπουμε απίθανους ανθρώπους να αναλαμβάνουν, και δυστυχώς σε αυτούς συγκαταλλέγονται και δικαστές, να αφήνουν μία γυναίκα η οποία είναι μια χαρά στα μυαλά της, να της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζήσει αυτή την στιγμή, δεν έχει πρόσβαση στα σπίτια της, και όλα αυτά παρά το νόμο, το ξαναλέω παρά το νόμο. Την υπόθεση αυτή θα την πάμε μέχρι και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν. Και η απαίτηση που έχουμε είναι οι δικαστές επιτέλους να αποφασίζουν βάσει το νόμο και τη πολιτική δικονομία και όχι με βάσει ιδέες, εικόνες, αντιλήψεις που μπορεί να έχουν από οποιεσδήποτε πηγές επηρεάζονται. Επίσης, θεωρούμε απαράδεκτο το να καλύπτει ο ένας δικαστικός λειτουργός τον άλλον, εάν δεν συμβαίνουν άλλα πράγματα... 

Να ξέρετε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για σχέσεις και διάφορα κυκλώματα για αρκετές υποθέσεις στη Χαλκίδα, και στο Ειρηνοδικείο και στο Πρωτοδικείο. Έχουμε κάνει αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στα Υπουργεία Δικαιοσύνης, αλλά και στον Άρειο Πάγο τον ίδιο για τις αποφάσεις των δικαστών. Και δεν έχουμε καμία πρόθεση να σταματήσουμε και να καθίσουμε σαν αρνιά να μας σφάξουν. Αυτή είναι η θέση μας και θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε, επειδή κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο που δεν τους ανήκει. Ο ρόλος της Δικαιοσύνης είναι η προστασία, δεν είναι η εξυπηρέτηση και η εκμετάλλευση ανθρώπων.

Επίσης θέλω να πω ένα πράγμα. Επειδή έχουμε μάθει, έχουμε πληροφορηθεί και θα το ελέγξουμε για την ακρίβεια, ότι υπάρχουν διάφορες πιέσεις προς διάφορες πλευρές από διάφορους παράγοντες, και οι παράγοντες αυτοί είναι πολύπλευροι. Δηλαδή δεν είναι μόνο από την Δικαιοσύνη. Έχουν και πολιτικές, έχουν και τοπικές αυτοδιοικήσεις, υπάρχουν πολλά πράγματα. Αυτό που ζητάμε από τους δικαστές είναι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και αυτό δεν το ζητάμε, το απαιτούμε κιόλας".

- Ότι το 2018 η Δικαστής, Δέσποινα Ταβούτη και η Αντεισαγγελέας Σταυρούλα Δούση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, αθώωσαν όλους τους Χρυσαυγίτες που είχαν συγκεντρωθεί κρατώντας ακόμα και ρόπαλα έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα το 2013 όπου είχαν επέμβει μέχρι και τα ΜΑΤ για να τους συλλάβουν. Ακολούθως είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας, Ευάγγελος Φλεβάρης, ο τότε Διοικητής της Ασφάλειας Χαλκίδας, Παρασκευάς Γάτος, ο τότε Αξιωματικός Υπηρεσίας της Ασφάλειας Χαλκίδας και ο τότε αστυνομικός σκοπός της Αστυνομικής Διεύθυνσης, οι οποίοι επανήλθαν μετά από καιρό στις θέσεις τους, καθώς απαλλάχτηκαν από κάθε κατηγορία στην ΕΔΕ που είχε διενεργήσει η ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα και πολίτες είχαν καταγγείλει δημόσια την δράση των Χρυσαυγιτών εκείνη την βραδιά. Επίσης τις παραιτήσεις τους για τα όσα είχαν διαδραματιστεί τότε με τους Χρυσαυγίτες στη Χαλκίδα, είχαν υποβάλλει ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Κασκάνης.

H δίκη έγινε μετά από 5 χρόνια και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου 2018, παρουσία δεκάδων αστυνομικών (σ.σ. κάποιοι κατέθεσαν υπέρ των Χρυσαυγιτών), στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, όπου τελικά η Αντεισαγγελέας Σταυρούλα Δούση και η Δικαστής, Δέσποινα Ταβούτη έκριναν ότι τελικά δεν συνέβη τίποτα μεμπτό εκείνη την ημέρα...

Η Δέσποινα Ταβούτη υιοθέτησε πλήρως την αθωωτική πρόταση της Σταυρούλας Δούση και όλοι οι Χρυσαυγίτες κρίθηκαν αθώοι! Τον Οκτώβριο του 2020 η Χρυσή Αυγή κρίθηκε εγκληματική οργάνωση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. 

Κανείς τελικά δεν γνώριζε τι ανέφερε το σκεπτικό της απόφασης, αν είναι ορθό και δεν ελέγχθηκε ποτέ από τον Λάμπρο Σοφουλάκη ως Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας!

 Ωστόσο λίγους μήνες από αυτή την περίεργη αθωωτική απόφαση η νεαρή Αντεισαγγελέας, Σταυρούλα Δούση, πρότεινε σε δίκη να καταδικαστεί ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης για το αδίκημα της δυσφήμησης επειδή είχε δημοσιεύσει το 2014 στο EviaZoom.gr τις φωτογραφίες των Χρυσαυγιτών μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, οι οποίοι χαιρετούσαν μέσα σε γέλια τον τότε Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη, καταθέτοντας την άποψη του ο δημοσιογράφος ότι η συνάντηση έγινε σε «θερμό» κλίμα, κάτι που το αποδείκνυαν και οι εικόνες. Μάλιστα για την επίσκεψη των Χρυσαυγιτών στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας είχε διαταχθεί ΕΔΕ.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη Αντεισαγγελέας είχε απορρίψει μάλιστα το αίτημα της αναβολής του δικηγόρου του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν ήταν «παρών» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και ενώ η υπόθεση ήταν πρωτοείσακτη, εκείνη αντί να χορηγήσει την αναβολή όπως ζητήθηκε και ως όφειλε για να εξεταστεί ο μάρτυρας - κατηγορούμενος, πρότεινε να συνεχιστεί η δίκη, ενώ δεν εξαιρέθηκε παρόλο που είχε καταγγελθεί από πριν, με μόνο μέλημα της να καταδικαστεί ο δημοσιογράφος σε 8 μήνες φυλάκιση και χωρίς αναστολή για ένα σχόλιο του δημοσιογράφου καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και προπάντων την ελευθερία του τύπου. Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει κατατεθεί έφεση και μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ ακολούθως κατατέθηκε και η σχετική καταγγελία στον Ανώτατο Δικαστήριο σε βάρος της, ενώ και αυτή η υπόθεση αναμένεται να φτάσει εως τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας εκείνη την περίοδο, ήταν ο Λάμπρος Χουλιαράς, ο οποίος δύο χρόνια μετά αποκαλύφθηκε από το EviaZoom.gr ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Συνήγορος του δημοσιογράφου ήταν ο Αθηναίος δικηγόρος, Γιάννης Απατσίδης, ο οποίος κατήγγειλε, επίσης, την ώρα του δικαστηρίου ότι η Σταυρούλα Δούση διατηρεί δεσμό με τον Πρόεδρο της Έδρας τονίζοντας ότι δεν έπρεπε να δικάζουν μαζί, ενώ τόνιζε συνεχώς ότι λόγω της καταγγελίας σε βάρος της όφειλε να έχει εξαιρεθεί, όπως ορίζει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών, τον οποίο αγνοούσε και αγνοεί επιδεικτικά η συγκεκριμένη κυρία.

Αυτά και πολλά άλλα γίνονται και είχαν γίνει κατά τη θητεία του Λάμπρου Σοφουλάκη ως Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 προήχθη σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δύο χρόνια μετά καταγγέλλεται από συνάδελφο του, όπως προαναφέραμε στην αρχή, ότι αλλοίωσε τα αποδεικτικά στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης, ότι νόθευσε έγγραφα, απέκρυψε στοιχεία, με την παράλειψη – μη συλλογή και αγνόηση στοιχείων που ευνοούν τους υπόπτους, με την αναγραφή στο πόρισμά του ανύπαρκτων και ψευδών στοιχείων, με τρόπο μονόπλευρο. Του αποδίδει, εν ολίγοις, την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας.

Υ.Γ.: Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την μήνυση κατά του κ. Σοφουλάκη, ωστόσο ελπίζουμε να βρεθεί επιτέλους κάποιος να τιμωρήσει αυτούς τους ανθρώπους στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όχι για εμάς, αλλά γιατί απλά οι πολίτες, όπως μας καταγγέλλουν, δεν αντέχουν άλλο αυτή την βρωμιά και την αδικία και εμείς βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχουμε σε αυτό το καθεστώς που έχει καταντήσει πλέον αηδία και προσβάλλει και εξευτελίζει το κράτος δικαίου...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA