Συνδικαλιστής αστυνομικός: «Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός, σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνδικαλιστής αστυνομικός: «Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός, σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στη Λαμία σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Δημήτρη Κουφοντίνα», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας...

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνέχισε: «Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός». 

«Είμαστε στόχος, ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους “κουφοντινόφιλους”, από τους τύπους που έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω και να απειλούν τις αθώες ζωές αστυνομικών» είπε.

Όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης του έκανε την ερώτηση αν μιλάει έτσι γιατί τον θεωρεί ήδη νεκρό, ο ίδιος απαξιωτικά απάντησε πως του είναι αδιάφορο αν είναι νεκρός ή ζωντανός.

Στο σχόλιο μάλιστα πως όταν μιλά για «σκήνωμα» προσβάλει τον εαυτό του που το λέει, ο ίδιος πλειοδοτώντας απαντά πως δεν το καταλαβαίνει.

«Τον θεωρείτε ήδη νεκρό εσείς. Κανείς δεν συμφωνεί με τις συμφωνεί με τις επιθέσεις εναντίον σας, αλλά το να βγαίνετε ως εκπρόσωπος συνδικαλιστικός και να λέτε για σκήνωμα, θεωρώ ότι προσβάλει πρωτίστως εσάς. Αν δεν το καταλαβαίνετε πρόβλημά σας», αναφέρει συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος

Ο Σ. Μπαλάσκας απάντησε με τη φράση «δεν το καταλαβαίνω και είναι πρόβλημά μου».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA