ΣΥΡΙΖΑ: «Να αποπεμφθούν Χρυσοχοΐδης και Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ - Αν οι αστυνομικοί δέρνουν έτσι μπροστά στις κάμερες, τι κάνουν σε μέρη που δεν έχει κόσμο και κάμερες;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Να αποπεμφθούν Χρυσοχοΐδης και Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ - Αν οι αστυνομικοί δέρνουν έτσι μπροστά στις κάμερες, τι κάνουν σε μέρη που δεν έχει κόσμο και κάμερες;»

Δείτε την δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Νάσου Ηλιόπουλου:

«Οι χθεσινές εικόνες ακραίας αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, εκφράζουν την πλήρη αποτυχία του αυταρχικού δόγματος με το οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία.

Το ερώτημα είναι αν ένας αστυνομικός λειτουργεί έτσι σε μία πλατεία μέρα-μεσημέρι, ενώ τον μαγνητοσκοπούν με κάμερες, τι μπορεί να κάνει σε μία μεριά της πόλης που δεν έχει τόσο κόσμο και κάμερες να τον καταγράψουν; Την ανοχή σε τέτοια περιστατικά την καλλιεργεί η ίδια η κυβέρνηση και όταν, -ξεκινώντας από το περιστατικό στο σπίτι του κ. Ινδαρέ-, φτάνουμε εδώ, είναι σαφές πλέον πως αυτή η υπέρμετρη βία είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να αποπέμψει τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι απλά ανίκανος, -όπως φάνηκε με την απόδραση του Χρήστου Παππά-, είναι πλέον ξεκάθαρα επικίνδυνος για τη Δημοκρατία».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA