Αγνώριστος ο Γρηγοράκος μετά από δύο μήνες στην εντατική λόγω κορονοϊού - Έχασε 42 κιλά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αγνώριστος ο Γρηγοράκος μετά από δύο μήνες στην εντατική λόγω κορονοϊού - Έχασε 42 κιλά (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, για το σοβαρό θέμα υγείας που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει λόγω του κορονοϊού...

Ο ίδιος ανέφερε ότι για δύο μήνες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική, έχασε 42 κιλά και έγινε αγνώριστος. Κόλλησε κορονοϊό από έναν 38χρονο, θύμα τροχαίου, τον οποίο χρειάστηκε να αναλάβει στην ιδιωτική μονάδα που ο ίδιος εργάζεται ως γιατρός.

«Πήρα ένα περιστατικό από τροχαίο το οποίο είχε αρνητικά τεστ. Κάναμε ό,τι έπρεπε και προφυλαγμένοι, ήταν νέο παιδί, 38 χρόνων... Μετά από δύο μέρες το δικό μας PCR βγήκε θετικό, το πάθαμε εγώ και η νοσηλεύτρια. Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιπτώσεις στην υγεία του ήταν πολύ σοβαρές. «Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια» αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής σε τηλεοπτικό σταθμό. «Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος» ανέφερε.

«Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού. Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Έχασα 42 κιλά. Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία», είπε ο ίδιος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA