Νεκρός 25χρονος ποδοσφαιριστής από ανακοπή καρδιάς - Είχε πάει με ταχυκαρδία πριν λίγες μέρες σε καρδιολόγο και του είπε ότι είναι λόγω άγχους και ότι είναι καλά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Νεκρός 25χρονος ποδοσφαιριστής από ανακοπή καρδιάς - Είχε πάει με ταχυκαρδία πριν λίγες μέρες σε καρδιολόγο και του είπε ότι είναι λόγω άγχους και ότι είναι καλά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αναπάντεχος θάνατος του 25χρονου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Παναγιώτη Ξόπλιου, συγκλονίζει από προχθές ολόκληρη τη Σκύδρα...

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, ο πατέρας του, Γιώργος Ξόπλιος μίλησε στο Live News, όντας συντετριμμένος:

«Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι» λέει ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με τον Γ. Ξόμπλια, ο αδικοχαμένος γιός του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. «Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Και παλαιότερα είχε κάποιες ταχυκαρδίες - ταχυπαλμίες», σημείωσε σχετικά.

«Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθα δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω» πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα