Ασφάλεια Αττικής: Σιδεροδέσμιος και με κουκούλα ο Μένιος! Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται ο Φουρθιώτης και οι φερόμενοι εκτελεστές - Φέρεται να τους έδωσε 40.000 ευρώ για να κάνουν επιθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ασφάλεια Αττικής: Σιδεροδέσμιος και με κουκούλα ο Μένιος! Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται ο Φουρθιώτης και οι φερόμενοι εκτελεστές - Φέρεται να τους έδωσε 40.000 ευρώ για να κάνουν επιθέσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση σύλληψης του γνωστού τηλεπαρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος, πλέον κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες που έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιάσεις και άλλα σοβαρά αδικήματα...

Παράλληλα, ο ίδιος κατηγορείται για ηθική αυτουργία για τις δύο επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σπίτι του, οι οποίες, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, θεωρούνται σκηνοθετημένες.

Κατά το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ τα δυο άτομα που έκαναν τις επιθέσεις, ενώ σημειώνεται ότι ο Κώστας Βαξεβάνης καταγγέλλει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του από τον τηλεπαρουσιαστή, μέσω των δύο ατόμων που έχουν συλληφθεί.

Ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε σιδεροδέσμιος ενώπιον του Εισαγγελέα Αθηνών μαζί με ακόμα δύο άτομα, που είναι οι φερόμενοι εκτελεστές - συνεργάτες του.




Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης «δένεται» από επικοινωνίες που είχε ο Φουρθιώτης με τους συλληφθέντες ποινικούς, μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες, σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύπτουν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς αλλά και οι συναντήσεις τους, ακόμη και στο σπίτι του.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA