Τραγωδία στο Γυμνό Ερέτριας: «Δεν θυμάμαι τίποτα...!» - Τι λέει ο τέταρτος εργάτης που σώθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Τραγωδία στο Γυμνό Ερέτριας: «Δεν θυμάμαι τίποτα...!» - Τι λέει ο τέταρτος εργάτης που σώθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τέταρτος εργάτης που γλίτωσε περιγράφει στον ΑΝΤ1 τα τελευταία δραματικά λεπτά πριν από το θανατηφόρο δυστύχημα στο Γυμνό Ερέτριας όπου έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα από ηλεκτροπληξία (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά αποκαλυπτικά δημοσιεύματα)...

Πρόκειται για τον 32χρονο Αλβανό Ρίγκερτ Λούκα, ο οποίος βγήκε ζωντανός από το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Γυμνό Ερέτριας, όταν οι υπόλοιποι τρεις εργάτες της εταιρείας «ΑΚΤΩΡ», o 43χρονος Γιάννης Καρλατήρας, ο 55χρονος Γιώργος Τόσκας και ο 45χρονος Αλβανός Άλεξ Μπρούκα, βρήκαν φρικτό θάνατο από ηλεκτροπληξία.

Στιγμιότυπα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Όπως λέει μέσα από τον θάλαμο του Νοσοκομείου Χαλκίδας που νοσηλεύεται με εγκαύματα και θλάση στον πνεύμονα και χτυπήματα στο πόδι:

«Είμαι καλά, εντάξει το πόδι μου δηλαδή έχω ένα ζήτημα γερό αλλά προσπαθώ να συνέλθω. Ήταν το χτύπημα, γλίστρησα, έπεσα, έφυγα από πάνω από το ύψος που είχα και έπεσα κάτω. Δεν θυμάμαι ούτε πως έχω σηκωθεί, ούτε πως με πήρε το ασθενοφόρο. Δεν θυμάμαι τίποτα. Τα έχασα από το γερό χτύπημα. Το ρεύμα δηλαδή που πέρασε από το σώμα μου. Έχασα τα πάντα...»

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε στο τέλος και ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων Ελλάδας, Αλέξανδρος Φλεγγος, ο οποίος τόνισε πως προσλαμβάνουν ανειδίκευτους εργαζόμενους, πράγμα που απαγορεύεται, και τους ανεβάζουν κάποιοι ασυνείδητοι σε κολώνες υψηλής τάσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Γυμνό Ερέτριας: Αυτοί είναι οι τρεις εργάτες που βρήκαν τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία (ΦΩΤΟ)

Φρίκη στο Γυμνό Ερέτριας: Ακαριαίος θάνατος από ηλεκτροπληξία για τρεις εργάτες ιδιωτικής εταιρείας! Έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ - Σοβαρά τραυματίας ο τέταρτος! (ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι τρεις συλληφθέντες για την τραγωδία στο Γυμνό Ερέτριας 

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον θάνατο των εργατών της ΑΚΤΩΡ στο Γυμνό Ερέτριας (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA