Δήμος Χαλκιδέων: Με κορονοϊό στενή φίλη και συνεργάτιδα της Βάκα που είναι και πρόεδρος της ΔΑΕΠΠΕΧ - Πάλι δεν μπήκε σε καραντίνα η Δήμαρχος; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: Με κορονοϊό στενή φίλη και συνεργάτιδα της Βάκα που είναι και πρόεδρος της ΔΑΕΠΠΕΧ - Πάλι δεν μπήκε σε καραντίνα η Δήμαρχος; (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την Ευαγγελία Παλαιολόγου, η οποία είναι Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Χαλκιδέων, ΔΑΕΠΠΕΧ με απόφαση της Βάκα, ενώ εκλέχθηκε πρόσφατα και ως γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας...

Είναι στενή φίλη και συνεργάτιδα της Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα και προφανώς ήταν και αυτή (σ.σ. δεν το λέμε με σιγουριά) στο εορταστικό «τσιμπούσι» που διοργάνωσε η Έλενα Βάκα προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο Χαλκίδας, εν μέσω πανδημίας (θυμηθείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ευαγγελία Παλαιολόγου διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν λίγες μέρες και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα στο σπίτι της. Ένα άλλο σοβαρό ερώτημα που τίθεται είναι αν έχει τεθεί σε καραντίνα η Δήμαρχος Έλενα Βάκα, καθώς θεωρείται στενή επαφή, όπως και άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής...Κανείς δεν γνωρίζει, είναι η απάντηση.

Στη παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την κ. Παλαιολόγου να διασκεδάζει με την Έλενα Βάκα και τον σύζυγο της Δημάρχου, Δημήτρη Δεμερτζή:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA