Μιχάλης Τσοκάνης: «Ο κ. Χρυσοχοϊδης φαίνεται ότι είναι ανίκανος να προστατεύσει δημοσιογράφους ή οποιονδήποτε που απειλείται η ζωή τους» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μιχάλης Τσοκάνης: «Ο κ. Χρυσοχοϊδης φαίνεται ότι είναι ανίκανος να προστατεύσει δημοσιογράφους ή οποιονδήποτε που απειλείται η ζωή τους» (ΦΩΤΟ)

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του EviaZoom.gr είχε γίνει γνωστό με στοιχεία ότι απειλείται στη κυριολεξία η ζωή του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη (δείτε ΕΔΩ)...

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είχε αποσταλεί και στον κ. Χρυσοχοϊδη, ωστόσο δεν πέρασαν λίγες μέρες που ο δημοσιογράφος δέχτηκε στη συνέχεια δολοφονική επίθεση από εγκληματία που τον απειλούσε εδώ και καιρό ότι θα τον σκοτώσει, ενώ πριν λίγες ώρες σημειώθηκε και νέα μαφιόζικη δολοφονία 54χρονου στη Ζάκυνθο ο οποίος είχε καταγγείλλει παρομοιότυπες απειλές και τελικά βρέθηκε δολοφονημένος.

Με αφορμή και τα νέα περιστατικά ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης ανέφερε:

«Φαίνεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι ανίκανος να προστατέψει δημοσιογράφους και τον οποιονδήποτε». Μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος μου από εγκληματία, ο οποίος πήγε να κάνει την απειλή του πράξη, και τη νέα μαφιόζικη δολοφονία του 54χρονου στη Ζάκυνθο που είχε καταγγείλει από πριν διεφθαρμένους αστυνομικούς, μπράβους και διάφορους εγκληματίες που τον απειλούσαν, αλλά η αστυνομία και η Εισαγγελία δεν έκανε τίποτα, απαιτείται η παρέμβαση του Πρωθυπουργού και του Αρείου Πάγου. Πλέον θα μιλούν μόνο τα όπλα... Η μόνη λύση που μπορείς να προστατευτείς και όποιος σωθεί σώθηκε... Τέλος τα ψέματα. Ας μας το πούνε και επίσημα ότι είναι έτσι για να μην κοροϊδευόμαστε και το κρίμα στο λαιμό αυτών που δεν έκαναν τίποτα...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Θέλους και άλλους νεκρούς δημοσιογράφους! Επιθέσεις και απειλές με σφαίρες, βόμβες κ.α., κατά του EviaZoom και του Μιχάλη Τσοκάνη από αρνητές του κορονοϊού, της μάσκας και για άλλες υποθέσεις (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA