Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Δικέφαλος του Βορρά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2: Κυπελλούχος Ελλάδας ο Δικέφαλος του Βορρά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (22-05-2021)...

Ο Δικέφαλος επικράτησε 1-2 του Ολυμπιακού και έτσι πανηγύρισε το 8ο τρόπαιο της ιστορίας του στον θεσμό. Μεγάλος ήρωας του παιχνιδιού ήταν ο Κρμέντσικ, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής Ντάνι Μακέλι έδειξε στο 35ο λεπτό τη λευκή βούλα. Ο Εμβιλά θέλησε να διώξει την μπάλα, όμως ο Σβαμπ πρόλαβε και ανατράπηκε.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ζοσέ Σα έπεσε σωστά, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. Έως και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Στο 50' ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Εμβιλά με δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη κάνοντας το 1-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στο 81΄ τον Κρμέντσικ στη θέση του Σβιντέρσκι και ο Τσέχος έχασε μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Κρμέντσικ πλάσαρε με το αριστερό πάνω στην κίνηση με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σα στο 84′. Αμέσως μετά ο Τσέχος βρέθηκε απέναντι απ’ τον Σα, αλλά δεν κατάφερε και πάλι να τον νικήσει για το 1-2.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τελικά το γκολ στο 89'. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέρασε μία τρομερή ασίστ με τακουνάκι στον Κρμέντσικ, ο οποίος έγραψε το 1-2 πλασάροντας τον Σα, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει στο τέλος την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA