Αμάρυνθος: Ανάσταση για την 53χρονη ΑμεΑ! Μετά το δημοσίευμα του EviaZoom της επανασύνδεσαν το ρεύμα στο σπίτι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αμάρυνθος: Ανάσταση για την 53χρονη ΑμεΑ! Μετά το δημοσίευμα του EviaZoom της επανασύνδεσαν το ρεύμα στο σπίτι (ΦΩΤΟ)

Άργησε αλλά ήρθε η Ανάσταση για την 53χρονη ΑμεΑ, Σταματία Ορφανάκη μετά τον Γολγοθά που βίωσε για πάνω από ένα μήνα, βυθισμένη στο σκοτάδι στο σπίτι της στην Αμάρυνθο, καθώς της είχαν κόψει το ρεύμα για ένα παλιό χρέος 300 ευρώ στην ιδιωτική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ELPEDISON, εν μέσω πανδημίας αλλά και του Πάσχα...

Λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα του EviaZoom.gr, μετά τις 17 Μαϊου δηλαδή, η ELPEDISON επανασύνδεσε το ρεύμα στο σπίτι της 53χρονης όπως της ανέφεραν στο τηλέφωνο που την κάλεσαν και της είπαν επίσης ότι τα 300 ευρώ θα έχει τη δυνατότητα να τα δίνει λίγα λίγα.

«Πλέον έχω ρεύμα, ήρθε κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ έκανε την επανασύνδεση όπως μου είχαν πει από την ELPEDISON, δεν το περίμενα, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, είπε στο τηλέφωνο συγκινημένη η Σταματία Ορφανάκη στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη», που έκανε το ρεπορτάζ και το δημοσίευμα για τον Γολγοθά που ζούσε πάνω από ένα μήνα.

Πρόκειται για την απόλυτη ικανοποίηση και μεγάλη χαρά και για το EviaZoom.gr, ο στόχος του οποίου είναι αποκλειστικά να δίνει λύσεις στους πολίτες και ειδικά στους φτωχούς και τους αδύναμους που τους πνίγει η αδικία. Αυτό είναι δημοσιογραφία...

Το δημοσίευμα του EviaZoom.gr (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να το ξαναδείτε αυτούσιο):


Ο Μιχάλης Τσοκάνης ανέφερε τα εξής μετά από την ευχάριστη εξέλιξη:

«Αυτή είναι η δύναμη του EviaZoom.gr και άλλη μία μεγάλη ικανοποίηση και για εμένα που δημοσίευσα το συγκεκριμένο θέμα.

Πριν λίγη ώρα με κάλεσε η καταγγέλουσα Σταματία Ορφανάκη από την Αμάρυνθο που της έκοψε το το ρεύμα η ELPEDISON για 300 ευρώ χρέος. (δείτε εδώ: https://www.eviazoom.gr/2021/05/golgothas-gia-53xroni.html)

Λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα του EviaZoom.gr στέλεχος της ELPEDISON την κάλεσε στο τηλέφωνο και της είπε ότι της επανασύνδεσαν το ρεύμα και της είπαν μετά από καιρό μόλις έχει χρήματα να δίνει μικρές δόσεις στη συνέχεια για να εξοφληθεί το ποσό των 300 ευρώ, όπως μου είπε και η ίδια συγκινημένη στο τηλέφωνο.

Δεν πίστευε ούτε η ίδια αυτή την εξέλιξη και αφού με ευχαρίστησε το μόνο που της είπα και πάντα λέω γενικά, "έκανα απλά το καθήκον μου ως δημοσιογράφος και τίποτα παραπάνω".

Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και το EviaZoom.gr το έχει αποδείξει άπειρες φορές όλα αυτά τα 9 χρόνια δημοσιεύοντας καταγγελίες και ρεπορτάζ με όποιο κόστος, δίνοντας την λύση στους πολίτες, όπου στην προκειμένη περίπτωση δεν μπόρεσε να δώσει ούτε το Πρωτοδικείο Χαλκίδας που την άφησε στο σκοτάδι...

Συγκινημένη με κάλεσε επίσης στο σπίτι της και όπως της είπα με την πρώτη ευκαιρία θα πάω...

Αυτή είναι η δύναμη του EviaZoom.gr και η ικανοποίηση που παίρνει...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Αποκλειστικά στο EviaZoom: Γολγοθάς για 53χρονη ΑμεΑ από την Αμάρυνθο! Της έκοψαν το ρεύμα για χρέος 300 ευρώ και ζει στο σκοτάδι πάνω από ένα μήνα - Κατέθεσε και ασφαλιστικά για επανασύνδεση στα Δικαστήρια Χαλκίδας αλλά τα απέρριψαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA