Χαλκίδα: Χαμός από κίνηση και κόσμο την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας»! «Βούλιαξαν» τα παραλιακά μαγαζιά - Ανύπαρκτοι οι έλεγχοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Χαμός από κίνηση και κόσμο την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας»! «Βούλιαξαν» τα παραλιακά μαγαζιά - Ανύπαρκτοι οι έλεγχοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεθάρρεψαν για τα καλά χιλιάδες Χαλκιδέοι και εκδρομείς από όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Αττική που επισκέφθηκαν την Ευβοϊκή πρωτεύουσα λες και η πανδημία τελείωσε, ενώ οι μόνοι που έτριβαν τα χέρια τους από αυτή την εξέλιξη ήταν οι επιχειρηματίες... 

«Βούλιαξε» από κόσμο η Χαλκίδα την πρώτη Κυριακή «ελευθερίας» (16-05-2021).

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων ακόμα και στο κέντρο της πόλης, χαμός από περιπατητές η παραλία Χαλκίδας, ενώ στα παραλιακά μαγαζιά, καφετέριες, ουζερί, κ.α., δεν έπεφτε ...καρφίτσα.

Ναι μεν ο κόσμος θέλει να ξεσκάσει και είναι κατανοητό, αλλά οι εικόνες αυτές προβληματίζουν την ώρα που τα κρούσματα και οι θανάτοι από τον κορονοϊό στη Χαλκίδα και στην υπόλοιπη Εύβοια αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Παράλληλα οι έλεγχοι της αστυνομίας ήταν ξανά ανύπαρκτοι και τους λόγους που συμβαίνει αυτό πρέπει να τους βρει κάποια στιγμή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε τι επικράτησε στο ΒΙΝΤΕΟ και στις ΕΙΚΟΝΕΣ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:







Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA