Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη στο EviaZoom.gr: «Πως είναι δυνατόν να παίρνει προαγωγή ο Εισαγγελέας Προκοπίου και να μετατίθεται στο χωριό του μετά από τέτοιες μηνύσεις σε βάρος του και μετά από αυτά που έχει κάνει...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κουνιάδος Σήφη Βαλυράκη στο EviaZoom.gr: «Πως είναι δυνατόν να παίρνει προαγωγή ο Εισαγγελέας Προκοπίου και να μετατίθεται στο χωριό του μετά από τέτοιες μηνύσεις σε βάρος του και μετά από αυτά που έχει κάνει...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, αδελφός της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες δολοφονήθηκε στην Ερέτρια, μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr...

Όπως είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση το EviaZoom, (δείτε ΕΔΩ) o Θανάσης Παπαθεοδώρου το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου 2021 πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου, παρουσία και των Αθηναίων δικηγόρων της οικογένειας, και κατέθεσε μήνυση κατά του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, όπως επίσης μήνυση κατατέθηκε κατά του Λιμενάρχη Ερέτριας και Λιμενάρχη Χαλκίδας.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Δημήτρης Προκοπίου προήχθη σε Αντεισαγγελέα Εφετών και μετατέθηκε στο χωριό του την Σύρο την ώρα που ερευνάται επίσης από τον Άρειο Πάγο για τέτοια σοβαρά αδικήματα για την υπόθεση του θανάτου του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ στην Ερέτρια, με τις παραλείψεις της Εισαγγελίας και του Λιμεναρχείου να φτάνουν μέχρι την Βουλή.

Ο Θανάσης Παπαθεοδώρου τόνισε στο EviaZoom.gr:

«Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν έχω εμπειρία από το δικαστικό αλλά δεν πιστεύω ότι έχει ξανασυμβεί αυτό στην Ελλάδα, Ερχόμενος από την Ερέτρια πέρασα από εδώ, με βρήκατε δεν έχω να κάνω κάτι εδώ με την Εισαγγελία. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι ότι ύστερα από την αγωγή, μήνυση που έχουμε κάνει προς τον Προκοπίου τον Εισαγγελέα, μετά τα εύσημα που πήρε, την προαγωγή, την μετάθεση μάλλον στο χωριό του δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, δεν πρέπει να εννοηθεί από καμία πλευρά ότι εμείς έχουμε εγκαταλείψει την υπόθεση. Όταν κάποιος φεύγει δεν σημαίνει ότι φεύγουν και οι ευθύνες μαζί του. Εμείς συνεχίζουμε, σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις, δεν περιμένουμε να λειτουργήσει μόνο του το σύστημα, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει λειτουργήσει μόνο του, προσπαθούμε και σπρώχνουμε τα πράγματα όπου γίνεται και όπως γίνεται με νόμιμο τρόπο ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την αλήθεια και να πληρώσουν όσοι κάλυπταν έντεχνα μέχρι τώρα αυτούς τους τύπους, αυτούς τους δολοφόνους που τους γνωρίζουν. Ελπίζω σύντομα να έχουμε εξελίξεις, βέβαια το σύντομα το λέμε πολλές φορές και βρίσκονται οι αντιστάσεις οι τοπικές από Λιμεναρχείο και Εισαγγελία.

Είμαστε αποφασισμένοι, δεν πρόκειται να σταματήσουμε ποτέ αν δεν δικαιωθεί η ιστορία του Σήφη. Δεν πρόκειται να σας απαντήσει κανένας για την προαγωγή του Προκοπίου. Αυτό που έγινε, δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Να έχει μηνυθεί για κατάχρηση εξουσίας, για παράβαση καθήκοντος για μία δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου και να παίρνει προαγωγή και να φεύγει χωρίς να κλείσει την υπόθεση του χωρίς να βγάλει εντάλματα, όπως έπρεπε να είχε κάνει από πριν αλλά δεν έκανε τίποτα, ε αυτός θα πρέπει να δώσει λογαριασμό στον Άρειο Πάγο κάπου πρέπει να δώσει λογαριασμό γιατί το έκανε και ο Άρειος Πάγος πρέπει να μας εξηγήσει γιατί έγινε η προαγωγή από που προέκυψε η προαγωγή. Με όποιον έχουμε μιλήσει του κάνει εντύπωση δεν ξέρω πως συνέβη αυτό το πράγμα, πρέπει να το δούνε, για να μην εκτίθενται και άλλοι. Μέχρι τώρα εκτίθεται ο Προκοπίου ε για να μην εκτεθεί το δικαστικό σύστημα να έχουμε εμπιστοσύνη στους δικαστές να έχουμε στο σύστημα εμπιστοσύνη πρέπει να το τακτοποιήσουν γιατί το κάνανε...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δολοφονία Βαλυράκη στην Ερέτρια: «Θα έπρεπε να τον αποβάλλουν μετά από τέτοια μήνυση ή αν έχει τσίπα να εξαφανιστεί...» - Τι λέει ο κουνιάδος του μακαρίτη για τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου που πήρε προαγωγή ενώ ταυτόχρονα ερευνάται για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το δίδυμο της διαπλοκής και του παραδικαστικού αποχωρεί από το Πρωτοδικείο - Πήραν «αναγκαστική προαγωγή» μετά από 8 χρόνια στην ίδια θέση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Καλές θάλασσες…!» Δημήτρης Προκοπίου και Κωνσταντίνα Φλετούρη μετατέθηκαν στα Δικαστήρια Ναυπλίου και Αιγαίου (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαίωση του EviaZoom για την υπόθεση Βαλυράκη: Η οικογένεια έκανε μήνυση και στον διαπλεκόμενο Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος 

Και άργησαν να το κάνουν: Στον Άρειο Πάγο οι Αθηναίοι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη - Ζητούν να αναλάβουν την υπόθεση η Εισαγγελία Αθηνών και η Ασφάλεια Αττικής 

Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Μέχρι τη Βουλή έφτασαν οι απίστευτες παραλείψεις, η απόκρυψη στοιχείων και οι καθυστερημένες έρευνες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας και του Λιμεναρχείου - Ζήτησαν την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA