Λεωφόρο Συγγρού: Άγνωστος ανέβηκε στον 8ο όροφο και βούτηξε στο κενό μόλις είδε το περιπολικό (Βίντεο - Ντοκουμέντο) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Λεωφόρο Συγγρού: Άγνωστος ανέβηκε στον 8ο όροφο και βούτηξε στο κενό μόλις είδε το περιπολικό (Βίντεο - Ντοκουμέντο)

Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί βλέπουν έναν άνθρωπο να πέφτει στο κενό μπροστά στα μάτια τους...

Ένας άγνωστος άνδρας ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας στην πίσω πλευρά ενός κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Λάμπρου Κατσώνη.

Με αργά βήματα ανεβαίνει τις σκάλες…

Στην περιοχή δεν υπάρχει κυκλοφορία από πολίτες, ενώ τα αυτοκίνητα που περνούν από την Συγγρού λόγω της ταχύτητας του σκοταδιού και της τοποθεσίας που είναι η σκάλα είναι αδύνατο να αντιληφθούν τον άνθρωπο και να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν.

Βλέπουμε την φιγούρα καθώς μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα έχει ανέβει 8 ορόφους. Είναι λίγα δευτερόλεπτα πριν την πτώση σοκ που πάγωσε το αίμα.

Περίπου 10 λεπτά από την στιγμή που η μαύρη φιγούρα έχει ανέβει στον 8 όροφο από την εξωτερική σκάλα ένα περιπολικό καταφτάνει.

Βλέπουμε τους φάρους καθώς φωτίζουν το κτίριο ενώ στον 8 δεν παρατηρείται κάποια κίνηση.

Και τότε συμβαίνει το αδιανόητο. Η πτώση.

Ένας αστυνομικός τρέχει με έναν φακό για να δει αν το άτομο έχει τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά. Το θεόρατο ύψος δεν άφηνε πολλές ελπίδες και τώρα το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί ο άνδρας και το κίνητρο που τον έσπρωξε στην μοιραία βουτιά στο κενό.

Η αστυνομία έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, με τις αρχές να έχουν πάρει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA