Νεκρός βρέθηκε ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας που είχε εξαφανιστεί - Εκεί είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ ο απόστρατος διοικητής αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστος που είχε εμπλακεί σε κύκλωμα της νύχτας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός βρέθηκε ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας που είχε εξαφανιστεί - Εκεί είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ ο απόστρατος διοικητής αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστος που είχε εμπλακεί σε κύκλωμα της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός»,στη περιοχή Κάντζα Αττικής, ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή (20-06-2021)...

Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός σήμερα Τρίτη (22-06-2021) στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοχειρία.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό του Σταύρου Δογιάκη και να αποφανθεί για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Σταύρος Δογιάκης...


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη ταβέρνα, την Πρωτομαγιά του 2018 είχε δολοφονηθεί ο πρώην Διοικητής τξς Αστυνομίας, και φερόμενος ως εμπλεκόμενος με τη μαφία της νύχτας, Σπύρος Παπαχρήστος. Άγνωστοι είχαν μπει στη ταβέρνα και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Παπαχρήστο με την αστυνομία να κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τους ανθρώπους της νύχτας, χωρίς να βρεθούν ποτέ οι εκτελεστές του.

Ο Σπύρος Παπαχρήστος...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA