Χαλκίδα: Λάσπη «κέρασε» ο Δήμος τους κατοίκους - Οι δικαιολογίες της ΔΕΥΑΧ ότι οφείλεται στη βροχούλα που έπεσε και το «κράξιμο» που ακολούθησε (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Λάσπη «κέρασε» ο Δήμος τους κατοίκους - Οι δικαιολογίες της ΔΕΥΑΧ ότι οφείλεται στη βροχούλα που έπεσε και το «κράξιμο» που ακολούθησε (ΦΩΤΟ)

Άφωνοι έμειναν, τις τελευταίες ώρες, εκατοντάδες κάτοικοι της Χαλκίδας όταν είδαν να τρέχει λάσπη από τις βρύσες των σπιτιών τους, κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους...

Στη συνέχεια ο έκθετος Δήμος Χαλκιδέων και η Δημοτική Υπηρεσία ΔΕΥΑΧ εξέδωσε ανακοίνωση κατόπιν εορτής και απέδωσαν τις ευθύνες στη ΔΕΗ και στη βροχούλα που έπεσε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης κι Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, λόγω εκτεταμένων βλαβών στο δίκτυο της Δ.Ε.Η κατά τα καιρικά φαινόμενα την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, προκλήθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στο υδραγωγείο της Παραλίμνης. Από την διακοπή στην ηλεκτροδότηση του υδραγωγείου, προκλήθηκε διαταραχή στη ροή του νερού, και για σύντομο χρονικό διάστημα σήμερα, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, το νερό εμφανίζει παροδικά αυξημένη θολότητα, ιδιαίτερα στις περιοχές Δεξαμενής και Κουρέντι. Συνιστάται η ελεύθερη ροή του νερού από κάποια βρύση για μικρό χρονικό διάστημα, έως ότου επανέλθει η διαύγεια του νερού. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Η ανακοίνωση αυτή εκνεύρισε αρκετούς δημότες και δεν άργησε να πέσει «κράξιμο».

Δείτε μερικά από τα σχόλια κατοίκων που ακολούθησαν:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA