Τι θα γίνει τελικά με τον τελικό του Survivor - Πρώην παίκτης διαγνώστηκε με κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τι θα γίνει τελικά με τον τελικό του Survivor - Πρώην παίκτης διαγνώστηκε με κορονοϊό

Τεράστιο θέμα έχει προκληθεί με τον τελικο στο reality επιβίωσης, αφού σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν, ένας πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε θετικός σε μοριακό έλεγχο που υπεβλήθη...

Η έντονη φημολογία ξεκίνησε από τη Δευτέρα όπου ο Νίκος Μουτσινάς είχε πολλούς καλεσμένους έκπληξη και ένας από αυτούς ήταν και ο συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος όμως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Δεν ήταν μόνο αυτός ο καλεσμένος από το Survivor! Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες του reality που ήταν καλεσμένοι. Ωστόσο, όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό απομακρύνθηκε από το στούντιο και μαζί με αυτόν έφυγαν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor.

Έτσι κανείς από τους παίκτες του Survivor δεν εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη κανείς δεν ξέρει ποιοι από τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονταν κοντά στο κρούσμα, μπορεί να έχουν κολλήσει κορονοϊό, και αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για το ποιοι θα βρεθούν τελικά στον τελικό.

Ο Survivor τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και μέχρι αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα καταφέρουν τελικά να συμμετάσχουν στο μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός στο Γαλάτσι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς από τους παίκτες που ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο κόσμο δεν έχει βγει θετικός, αλλά σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα και αυτό μπορεί να τινάξει στον αέρα τον τελικό.

Πληροφορίες: debater.gr 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA