Ο Φάνης Σπανός εκτίθεται μόνος του: Αφού κάηκαν τα πάντα ζητάει εναέρια μέσα, αλλά πριν λίγα 24ωρα έγραφε και έλεγε στα κανάλια ότι υπάρχουν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Φάνης Σπανός εκτίθεται μόνος του: Αφού κάηκαν τα πάντα ζητάει εναέρια μέσα, αλλά πριν λίγα 24ωρα έγραφε και έλεγε στα κανάλια ότι υπάρχουν (ΦΩΤΟ)

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και να γράφεις όταν δεν ξέρεις τι να πεις και θέλεις απλά να δικαιολογήσεις την προσωπική αποτυχία σου...

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έχει το προνόμιο να εκτίθεται μόνος του, ενώ όσον αφορά τον χαμένο Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη μιλάμε για πλήρης ανυπαρξία.

Για να ακριβολογούμε, ο Φάνης Σπανός έγραψε στις 7 Αυγούστου 2021, στη σελίδα του στο facebook:

«Η φωτιά προχωράει ασταμάτητη, καίει δάσος καταστρέφει σπίτια, απειλεί ζωές! Θέλουμε επιτέλους ΣΟΒΑΡΟ αριθμό εναερίων μέσων, που ζητάμε από την πρώτη μέρα! Και περισσότερα πυροσβεστικά οχήματα! Η φωτιά ΔΕΝ σβήνει μόνο με τις μπουλντόζες και αν την αφήσουμε μπορεί να φτάσει πραγματικά ΠΑΝΤΟΥ!».

Από τις 3 Αυγούστου 2021 ωστόσο και ενώ η φωτιά είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ο Φάνης Σπανός έγραφε στη σελίδα του στο facebook τα ακριβώς αντίθετα και συγκεκριμένα:

«Είμαστε στα Χρόνια της Λίμνης, δίπλα στην Πυροσβεστική και δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς. Αυτές τις ώρες δίνεται απόλυτη προτεραιότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής. Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή υδροφόρων και μηχανημάτων έργου της Περιφέρειας και του Δήμου. Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε μέχρι τέλους για να προστατευτούν οι άνθρωποι και να περιοριστεί η καταστροφή στις περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον».

Γίνεται κατανοητό λοιπόν, ότι ειδικά από το κράξιμο και έπειτα που «έφαγε» προσωπικά από τους πολίτες ο Φάνης Σπανός, ο ίδιος επιχειρεί, χωρίς επιτυχία, να πετάξει τις ευθύνες από πάνω του, αφού κάηκε σχεδόν όλο το οξυγόνο της Βόρειας Εύβοιας, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να εκτεθεί ανεπανόρθωτα από μόνος του.

Προσπαθεί δηλαδή να ρίξει αποκλειστικά τις ευθύνες στη κυβέρνηση και συγκεκριμένα στη Πολιτική Προστασία και στον Νίκο Χαρδαλιά την ώρα που υπήρχαν και πάνω από 100 φωτιές ταυτόχρονα, εκτός όμως από την Περιφέρεια Στερεάς που δεν είχε άλλο τέτοιο πύρινο μέτωπο, ενώ η αποκλειστική αρμόδια για προστασία από φωτιές και άλλα φαινόμενα είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, (όπως και ο Δήμος που στη συγκεκριμένη περίπτωση ζητούσε από την πρώτη στιγμή εναέριες δυνάμεις χωρίς εισαγωγικά), ειδάλλως δεν είχε λόγο ύπαρξης.

Ειδικά όταν γράφεις τη μία άλλα, όπως και στα κανάλια που βγαίνεις και μετά λες τα ακριβώς αντίθετα γιατί καταλαβαίνεις σε πόσο δύσκολη θέση έχεις περιέλθει. Ενώ απλά μία «συγγνώμη» θα ήταν αρκετή προς το παρών και θα κατεύναζε τα πνεύματα, διότι όλα τα άλλα είναι κοροϊδία...

Οι ευθύνες λοιπόν του Φάνη Σπανού και του χαμένου Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας είναι ενδεικτικές και μόλις τελειώσει αυτός ο εφιάλτης πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA