Αδίστακτη συμμορία στο Instagram απειλεί και παρενοχλεί μέχρι ανήλικα παιδιά - Δείτε την καταγγελία στο EviaZoom.gr από Αλιβεριώτισσα πολύτεκνη μητέρα! (ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αδίστακτη συμμορία στο Instagram απειλεί και παρενοχλεί μέχρι ανήλικα παιδιά - Δείτε την καταγγελία στο EviaZoom.gr από Αλιβεριώτισσα πολύτεκνη μητέρα! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Και ενώ έχουν εκδοθεί και δικαστικές αποφάσεις σε βάρος της συμμορίας από τα Δικαστήρια Αθηνών, αυτοί συνεχίζουν το αποτρόπαιο έργο τους!

Δυστυχώς παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και στην Εύβοια με άτομα από Χαλκίδα, Μπούρτζι και Ψαχνά που κατηγορούνται για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, απάτες, μέχρι και για απόπειρα δολοφονίας και συνέργεια και ηθική αυτοτουργία σε απόπειρα δολοφονίας, αλλά συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν την δράση τους και στο διαδίκτυο με συνεχόμενες νέες ποινικά κολάσιμες πράξεις στο facebook (με νέα σωρεία μηνύσεων σε βάρος τους) αντί να βρίσκονται ήδη στη φυλακή (με τον κίνδυνο να θρηνήσουμε νεκρό ή νεκρούς να είναι υπαρκτός με ευθύνη των τοπικών Δικαστικών και Αστυνομικών Αρχών) για τέτοια άτομα μιλάμε, κάτι που θα γίνει όπως και να΄χει και θα πάνε φυλακή, άσχετα αν ο ένας δράστης έχει αδερφή δικαστική γραμματέα στα Δικαστήρια Χαλκίδας που είναι κολλητή φίλη Δικαστών και Εισαγγελέων της Χαλκίδας και την χρησιμοποιεί για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση...

Διαβάστε και φρίξτε την αποκαλυπτική καταγγελία πολύτεκνης μητέρας από το Αλιβέρι, η οποία διαμένει εδώ και χρόνια στην Αττική:

ΕΓΓΡΑΦΑ (για ζουμ πατήστε πάνω στις ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA