Συνέντευξη Τσίπρα: «Ο Πολάκης έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Τσίπρα: «Ο Πολάκης έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την Πόπη Τσαπανίδου παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06-09-2021)...

Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εμβολιαστεί δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, και πρόσθεσε ότι και ο Παύλος Πολάκης επίσης εμβολιάστηκε.

«Είχε πει το φθινόπωρο, ήρθε ο Σεπτέμβρης και εμβολιάστηκε. Υπενθύμισα στον κ. Πολάκη ότι έχει κάνει μία δημόσια δήλωση, ότι θα εμβολιαστεί το Σεπτέμβριο και μου είπε ότι θα μείνω σε αυτή τη δήλωση που έχω κάνει. Χθες το απόγευμα μου έστειλε με SMS την εικόνα από τον εμβολιασμό, ότι έκανε την υπόσχεσή του πράξη, λέγοντας ότι εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης. Είναι θεμιτό, αλλά επίσης θεμιτό να είναι ξεκάθαρη η θέση του κόμματος, υπέρ του εμβολιασμού. Ας χρησιμοποιηθεί και η είδηση ότι ο Παύλος Πολάκης που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση είναι εμβολιασμένος. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τεκμηριώσει ότι το εμβόλιο δημιουργεί προβλήματα, είναι κακό. Μπορεί να έχει πέσει η αποτελεσματικότητά του στις νέες μεταλλάξεις, και όντως το λένε επιστήμονες. Αλλά ακόμα και εάν έχει πέσει, είναι ένα μεγάλο ποσοστό, μπορεί να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή.

Σήμερα έχουμε περίπου 30% ανεμβολίαστους στους άνω των 80 ετών. Εδώ πρέπει να δώσουμε όλοι τη μάχη να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι να εμβολιαστούν γιατί κινδυνεύει η ζωή τους. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν αρκεί μόνο αυτό. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να επαφίεται μόνο στον εμβολιασμό, που ούτε εκεί τα πάει καλά, και να λέει ότι θα τελειώσει η πανδημία, πράγμα που ο κ. Μητσοτάκης πανηγύρισε δύο φορές μέχρι σήμερα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε ότι η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο «ήταν αναγκαίο κακό καθώς δεν είχαμε την πλειοψηφία». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά της κυβέρνησης» 

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η φθορά του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του θα είναι ραγδαία. Έχει γυρίσει η κλεψύδρα. Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και δεν έχω αμφιβολία ό,τι και να δημοσιεύουν οι δημοσκοπήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά της επόμενης κυβέρνησης της χώρας».

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA