Χαμός και ρεζιλίκια στο Δημαρχείο Χαλκίδας: Δικηγόρος έκανε μήνυση στη Βάκα και στους συμβούλους της για παράβαση καθήκοντος - Κρύβονταν και φυγαδεύτηκαν από τη πίσω πόρτα για να μην συλληφθούν! Έφυγε ανενόχλητη η Δήμαρχος που απειλούσε τους πάντες και δεν οδηγήθηκε ούτε στο αστυνομικό τμήμα με άνωθεν εντολές των φίλων της Ταξίαρχου Κουφού και Εισαγγελέα Προκοπίου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαμός και ρεζιλίκια στο Δημαρχείο Χαλκίδας: Δικηγόρος έκανε μήνυση στη Βάκα και στους συμβούλους της για παράβαση καθήκοντος - Κρύβονταν και φυγαδεύτηκαν από τη πίσω πόρτα για να μην συλληφθούν! Έφυγε ανενόχλητη η Δήμαρχος που απειλούσε τους πάντες και δεν οδηγήθηκε ούτε στο αστυνομικό τμήμα με άνωθεν εντολές των φίλων της Ταξίαρχου Κουφού και Εισαγγελέα Προκοπίου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός και παρόμοια ρεζιλίκια, όπως στο εορταστικό «τσιμπούσι» που αποκάλυψε το EviaZoom.gr και διοργανώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2020 (δείτε ΕΔΩ), έγιναν αυτή τη φορά το απόγευμα της Τετάρτης (22-09-2021) στο Δημαρχείο Χαλκίδας με την Τρικαλινή Έλενα Βάκα, που κρυβόταν για αρκετή ώρα στο γραφείο της, να φεύγει ανενόχλητη, εν ώρα διαδικασίας αυτοφώρου, με εντολές άνωθεν και συγκεκριμένα του αποτυχημένου Ταξίαρχου Κουφού και του φίλου της Εισαγγελέα Προκοπίου και των αυλικών τους, και ενώ σε βάρος της Δημάρχου αλλά και άλλων συμβούλων της, που φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα, είχε κατατεθεί μήνυση για παράβαση καθήκοντος από την Χαλκιδέα δικηγόρο Ελεντίνα Καραγιάννη, την οποία απείλησε μάλιστα η Έλενα Βάκα, όπως κατήγγειλε η ίδια, ενώ η Δήμαρχος απείλησε και τους αστυνομικούς, όπως ανέφεραν στο EviaZoom.gr, ότι θα τους κάνει αναφορά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επειδή τόλμησαν να πάνε στο Δημαρχείο να την συλλάβουν μετά από τηλεφωνική κλήση της δικηγόρου, κάτι που δεν έγινε κιόλας, λες και η συγκεκριμένη κυρία είχε ασυλία...

Τα τραγικοκωμικά γεγονότα σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (22-09-2021) στο Δημαρχείο Χαλκίδας, επί της οδού Ληλαντίων, και η κάμερα του EviaZoom.gr κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα.

Η Έλενα Βάκα, όπως και κανένας σύμβουλος της, δεν οδηγήθηκε ούτε καν στο αστυνομικό τμήμα, όπως θα γινόταν με έναν πολίτη που θα βρισκόταν στη θέση τους!

Η δικηγόρος Ελεντίνα Καραγιάννη λίγο μετά την είσοδο της στο Δημαρχείο Χαλκίδας τόνισε στο EviaZoom.gr:

«Η Δήμαρχος είναι στο γραφείο της και έχουν έρθει αστυνομικοί... Έχω καταθέσει μήνυση κατά της Βάκα και κατά των μελών της επιτροπής της Ποιότητας της Ζωής οι περισσότεροι των οποίων φυγαδεύτηκαν από τη πίσω πόρτα για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση και για την σημερινή συνεδρίαση που ανέβαλαν για άλλη μία φορά το κλείσιμο του μαγαζιού "ΦΑΡΟΣ 10" στη Χαλκίδα. Η Βάκα κρύβεται δεν βγαίνει απ΄έξω, δικαίωμα της εγώ δεν θα το κρίνω υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές. Έχω αμετάκλητη δικαστική απόφαση που με δικαιώνει και κρίνει το μαγαζί "ΦΑΡΟΣ 10" αυθαίρετο και το μαγαζί αυτό η διοίκηση σύσσωμη, η πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων, Παναγιώτης Ιωάννου και όλοι αυτοί δεν το κλείνουν, τον λόγο δεν το ξέρω. Όποιος δεν φοβάται, θα μπορούσε να βγει έξω η Βάκα με το πρόσωπο της όπως είμαι εγώ, είμαστε συνάδελφοι και να μου πει "Ελεντίνα τι συμβαίνει", έχει ενημερωθεί για την κατάσταση γνωρίζει, έχει ενημερωθεί η νομική της υπηρεσία, είναι όλοι υπόλογοι, πρέπει να το μάθει η Χαλκίδα αυτό και θα το μάθει...»

«Απειλούσε πάνω, με απείλησε η Βάκα...»

Η Ελεντίνα Καραγιάννη ανέφερε στο EviaZoom.gr κατά την αποχώρηση της από το Δημαρχείο Χαλκίδας και ενώ η Έλενα Βάκα είχε φύγει ανενόχλητη με το αυτοκίνητο της:

«Θα γίνει προανάκριση, η μήνυση κατατέθηκε, δεν συνελήφθη η Βάκα γιατί διέταξε η Εισαγγγελέας προανάκριση...Και απειλούσε πάνω, με απειλούσε ότι θα πληρώσω πολλά λεφτά, απειλούσε εμένα τον νόμιμο τον πολίτη...»

Χαρακτηριστική ήταν επίσης η συμπεριφορά της Έλενας Βάκα στο Δημαρχείο Χαλκίδας την ώρα που ήταν μέσα η δικηγόρος Ελεντίνα Καραγιάννη και οι αστυνομικοί, όπου οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω.

Στο Δημαρχείο εκτός από τους απλούς αστυνομικούς μετέβη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Αγιασοφίτης, ο οποίος πιάστηκε από την κάμερα να μιλάει για αρκετή ώρα στο κινητό του τηλέφωνο.... Σε ποιον/ ποιους μιλούσε μπορεί ο καθένας να φανταστεί μετά και την εξέλιξη της υπόθεσης...

Και όλα αυτά επειδή η Έλενα Βάκα είναι Δήμαρχος, αλλά δεν έχει καμία ασυλία και θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί όπως ο οποιοσδήποτε πολίτης.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA