Δηλώσεις Παλιοσπύρου και δικηγόρων της: «Αμετανόητη η δράστιδα, έπαιξε θέατρο, ψεύτικη η συγγνώμη της» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δηλώσεις Παλιοσπύρου και δικηγόρων της: «Αμετανόητη η δράστιδα, έπαιξε θέατρο, ψεύτικη η συγγνώμη της» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις, δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε από την απολογία καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες από όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη και αυτό δείχνει ότι είναι αμετανόητη» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις κάμερες μετά το τέλος της δίκης με την απολογία της δράστιδας...

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε για το αν αποδέχεται τη συγγνώμη της Έφης Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε την έμμεση άρνησή της, με τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή να απαντά:

«Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε». Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Από την πλευρά του ο δεύτερος δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας είπε χαρακτηριστικά:

«Περιμέναμε εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Ο Εισαγγελέας τη ρώτησε και ρώτησε το δικαστήριο και η απάντηση ήταν ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση με τον 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα ότι δεν είχε συναντηθεί ποτέ. Προσπάθησε με ένα αφήγημα να πάει κόντρα στους ειδικούς που κατέθεσαν ότι δήθεν το καυστικό υγρό ήταν λίγο όταν όλοι οι ειδικοί, ιατροδικαστές, γιατροί, αστυνομικοί, μιλάνε για μια ποσότητα 1 λίτρο. Ήτανε μια κακή θεατρική παράσταση και η πρωταγωνίστρια του έργου δεν είχε μάθει καλά τα λόγια της. Για αυτό και όταν δέχθηκε ερωτήσεις από τον Εισαγγελέα εκεί έγινε ναυάγιο. Πρόθεση της ήταν να σκοτώσει βάναυσα την Ιωάννα».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA