Η ΕΛ.ΑΣ είναι σίγουρη ότι ο νεαρός τσιγγάνος δολοφόνησε την 80χρονη στην Ιστιαία με κίνητρο την ληστεία - Η νέα επίσημη ανακοίνωση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η ΕΛ.ΑΣ είναι σίγουρη ότι ο νεαρός τσιγγάνος δολοφόνησε την 80χρονη στην Ιστιαία με κίνητρο την ληστεία - Η νέα επίσημη ανακοίνωση

Με ανακοίνωση που απέστειλε η ΕΛ.ΑΣ στο EviaZoom.gr το πρωί του Σαββάτου (30-10-2021) αναφέρει επίσημα ότι υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Ιστιαία με θύμα μία 80χρονη εξιχνιάστηκε και δράστης είναι ο νεαρός τσιγγάνος που είχε συλληφθεί νωρίτερα και είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα)...

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που δεν αναφέρει ηλικίες: 

«Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντοπίστηκε χθες (29-10-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ως ύποπτος ένας ημεδαπός, ο οποίος προσήχθη για να εξεταστεί.

Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, που προέκυψαν από την προανακριτική διαδικασία, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας, με κίνητρο τη ληστεία, σε βάρος της ηλικιωμένης, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, ο συλληφθείς προχθές (28-10-2021) το απόγευμα, εισήλθε στον αύλειο χώρο της οικίας του θύματος και επεχείρησε, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου, να διαρρήξει την κεντρική είσοδο του σπιτιού.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη, η οποία εξήλθε της οικίας της και τότε εκείνος της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και προέβη στην αφαίρεση χρηματικού ποσού και ενός κινητού τηλεφώνου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ιστιαία: Νεκρή στην αυλή με χτυπήματα στο πρόσωπο η Μαρία Σπιχοπούλου! Άνω κάτω το σπίτι της ηλικιωμένης που βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα - Συνελήφθη νεαρός τσιγγάνος που «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA