Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Στυλιανίδης: «Θα σταλούν μηνύματα από το 112 και η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα τους πολίτες...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Στυλιανίδης: «Θα σταλούν μηνύματα από το 112 και η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα τους πολίτες...»

Έκτακτη ενημέρωση των πολιτών πραγματοποίησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, σχετικά με την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάλλος»...

Όπως τόνισε:

«Μέσα από την διεξοδική ανάλυση των δεδομένων φτάσαμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για να αυξήσουμε την ετοιμότητα της χώρας. Θέλουμε να λειτουργήσουμε προληπτικά, να μην περιμένουμε να εμφανιστεί πλημμυρικό φαινόμενο και απλώς να τρέξουμε.

Ενεργούμε προληπτικά, οι αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης καλούνται να ειδοποιήσουν άμεσα τους πολίτες που διαμένουν σε περιοχές όπου έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν πλημμυρικά φαινόμενα να αποφύγουν υπόγεια, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ανάλογα με την πορεία και την εξέλιξη του φαινομένου θα σταλούν προειδοποιητικά μηνύματα στους κατοίκους ανά περιοχή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA