«Με έμπλεξαν...!» Ο Γκλέτσος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Με έμπλεξαν...!» Ο Γκλέτσος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και η αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει» σημείωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για το κύκλωμα κοκαΐνης...

Σημειώνεται πως την Παρασκευή έγινε γνωστό πως λιμενικός που εργαζόταν στην Στυλίδα, μαζί με πέντε ακόμα άτομα, συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό, ότι την Τετάρτη, περίπου στις 12:00, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από studio στα Μελίσσια, όπου θα είναι δεκτοί όσοι δημοσιογράφοι το επιθυμούν, για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση.

Η ανακοίνωση αυτή έχει στόχο να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι να κρύψει, και ότι είναι πρόθυμος να απαντήσει σε όλους και για όλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο διεφθαρμένος Αξιωματικός του Λιμενικού πουλούσε κοκαΐνη και στον Γκλέτσο σύμφωνα με τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραφε το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA