Ψαχνά: «Αν χρειαστεί θα γκρεμίσω και άλλες γέφυρες...» - Η ομιλία του Γιώργου Ψαθά και οι διαξιφισμοί στο Δημοτικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ψαχνά: «Αν χρειαστεί θα γκρεμίσω και άλλες γέφυρες...» - Η ομιλία του Γιώργου Ψαθά και οι διαξιφισμοί στο Δημοτικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έλειψε η ένταση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων που πραγματοποιήθηκε στα Ψαχνά την Τρίτη (19-10-2021)...

Εκτός από την ανεξαρτητοποίηση του Ανδρέα Φραντζή και την σοβαρή καταγγελία που έκανε προκαλώντας τριγμούς (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα), υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά και του Πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρου Ραπτάκη με Επικεφαλής και δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης, όπως ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης.

«Αν χρειαστεί θα γκρεμίσω και άλλες γέφυρες...», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος δέχτηκε σφοδρή κριτική ακόμη και για την σάπια γέφυρα στα Πολιτικά που γκρεμίστηκε με εντολή του ίδιου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψαχνά - Δημοτικό συμβούλιο: Ανεξαρτητοποίηση με «βόμβες» του Ανδρέα Φραντζή - «Καφετέρια Αντιδημάρχου έκλεβε ρεύμα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA