Συνελήφθη τραγουδιστής του «The Voice» μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών - Τους έδωσαν οι συνεργοί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη τραγουδιστής του «The Voice» μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών - Τους έδωσαν οι συνεργοί (ΦΩΤΟ)

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν ο τραγουδιστής του «The Voice», Αλέξης Πρεβενάς και η σύζυγος του για υπόθεση ναρκωτικών στη Νίκαια Αττικής...

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί έξω από το νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη που τραγουδούσε ο Αλέξης Πρεβενάς, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι. Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν κλέφτες όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων.

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί: 

«Είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο και θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος. Στη συνέχεια, θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν».

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έγινε γνωστός πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό «The Voice».Λίγο αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης και οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου παραμένουν κρατούμενοι.  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA