Βόρεια Εύβοια: Άγρια κοροϊδία! «2 μέρες πριν την βροχή μας κάλεσαν να κάνουμε τα αντιπλημμυρικά έργα», λένε οι εργάτες - Έξαλλος ο Παπαδάκης, βαριά έκθετοι Δήμοι, Περιφέρεια, Δασαρχεία και λοιποί (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Άγρια κοροϊδία! «2 μέρες πριν την βροχή μας κάλεσαν να κάνουμε τα αντιπλημμυρικά έργα», λένε οι εργάτες - Έξαλλος ο Παπαδάκης, βαριά έκθετοι Δήμοι, Περιφέρεια, Δασαρχεία και λοιποί (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη - «βόμβα» στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη για τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας...

Και ενώ έχουν περάσει δύο μήνες από τις πυρκαγιές οι ίδιοι οι εργάτες παραδέχτηκαν μιλώντας στην εκπομπή από την Αγία Άννα, που γέμισε λάσπες και φερτά υλικά, ότι δύο μέρες πριν την βροχή κλήθηκαν να ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα αφήνοντας άφωνο και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Άγρια κοροϊδία και βαριά έκθετοι Δήμοι, Περιφέρεια, Δασαρχεία και λοιποί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βόρεια Εύβοια: Μία βροχούλα έπεσε και «έπνιξε» τις πυρόπληκτες περιοχές - Ανίκανοι να κάνουν και τα αντιπλημμυρικά έργα! Πλημμύρισαν με λασπόνερα σπίτια και επιχειρήσεις, καταστράφηκαν δρόμοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βόρεια Εύβοια: Οι καταστροφές από ψηλά - Λάσπη παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA