«Κώστα Μαρκόπουλε κατηγορείσαι ότι...» - Σοκ, τρόμο και ανατριχίλα από το βαρύτατο κατηγορητήριο και το δικαστικό βούλευμα κατά του υπόδικου πρώην Υπουργού ως συνεργού του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κώστα Μαρκόπουλε κατηγορείσαι ότι...» - Σοκ, τρόμο και ανατριχίλα από το βαρύτατο κατηγορητήριο και το δικαστικό βούλευμα κατά του υπόδικου πρώην Υπουργού ως συνεργού του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΕΓΓΡΑΦΑ & ΦΩΤΟ)

Όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr και σε προηγούμενα δημοσιεύματα καταπέλτης ήταν η πρόταση της Εισαγγελέως Αθηνών Αγγελικής Κουρινιώτη και ακολούθως το βούλευμα από το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών και κατά του Ευβοιώτη πρώην Υπουργού της ΝΔ, και βουλευτή της ΝΔ και των ΑΝ.ΕΛ, Κώστα Μαρκόπουλου ο οποίος είναι συγκατηγορούμενος του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη ως συνεργός του για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και ανήλικα παιδιά, με συνεργούς επίσης άλλα 15 άτομα...

Διαβάζοντας το κατηγορητήριο προκαλεί σοκ, τρόμο και ανατριχίλα και η έκφραση "εγκληματίες" είναι λίγη καθώς πρόκειται για ανθρώπους - "τέρατα" στη κυριολεξία εφόσον υιοθετηθούν όλα αυτά και καταδικαστούν ο Μαρκόπουλος και οι λοιποί συγκατηγορούμενοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών από τους Δικαστικούς λειτουργούς και τους ενόρκους όπου η δίκη ήταν να ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου και αναβλήθηκε για τις 23 Νοεμβρίου 2021 επειδή δήλωσε, μέσω των δικηγόρων του, ότι έχει κορονοϊό ο ψευτογιατρός ο οποίος δεν προσήλθε καν στα Δικαστήρια Αθηνών, όπως και ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος θα καθίσει μαζί του στο σκαμνί και κινδυνεύει και ο ίδιος με ισόβια αν καταδικαστεί.

Όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr στο σκαμνί θα κάτσει ως συνεργός του απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη και ο Ευβοιώτης γιατρός και πρώην Υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Προβλέπεται ισόβια κάθειρξη.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως Αθηνών Αγγελικής Κουρινιώτη και παραπέμπει σε δίκη τον ψευτογιατρό «Dr Kontos», Νίκο Κοντοστάθη, κατηγορούμενο για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως και 16 συνεργούς του, ανάμεσα τους και ο Κώστας Μαρκόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EviaZoom.gr για την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού και τον Κώστα Μαρκόπουλο που κατηγορείται ως συνεργός του

Ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε γλιτώσει την προφυλάκιση πριν λίγους μήνες από τον Ανακριτή Αθηνών που είχε κληθεί να απολογηθεί στην αρχή της ποινικής διαδικασίας με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και μία φορά το μήνα θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής.

Όλοι θα θυμάστε ότι ο πάλαι ποτέ πολιτικός και πρώην Ευβοιώτης Υπουργός αρνείτο πεισματικά από την αρχή ότι δήθεν δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση του ψευτογιατρού απειλώντας μέχρι και με δημόσιες αναρτήσεις του και εκδίδοντας ψευδείς - συκοφαντικές ανακοινώσεις κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, που ήταν ο μόνος δημοσιογράφος και το μοναδικό μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας που ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με την ποινική εμπλοκή του Μαρκόπουλου στην υπόθεση του ψευτογιατρού και όλα τα άλλα blogs, φυλλάδες κ.α. της Εύβοιας το απέκρυψαν και δεν έβγαλαν κιχ, δημοσιευόντας παρά μόνο τις ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου που τους έδινε να δημοσιεύσουν ο Κώστας Μαρκόπουλος (σ.σ. τους λόγους τους αντιλαμβάνεστε που δεν έγραψαν τίποτα για την ποινική εμπλοκή του...).

Ο Κώστας Μαρκόπουλος για να εξαπατήσει όσους διάβαζαν τα όσα έγραφε ότι δηλαδή δήθεν δεν είχε καμία σχέση και δεν του είχε ασκηθεί ποτέ δίωξη για την υπόθεση του ψευτογιατρού, απειλώντας μέχρι και με δημόσιες αναρτήσεις του και εκδίδοντας ψευδείς - συκοφαντικές ανακοινώσεις κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, που ήταν ο μόνος δημοσιογράφος και το μοναδικό μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας που ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με την ποινική εμπλοκή του Μαρκόπουλου στην υπόθεση του ψευτογιατρού.

Επίσης προέκυψε ότι όχι μόνο του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ως συνεργός του ψευτογιατρού αλλά ένα από τα θύματα του «ψευτογιατρού» τον εμπλέκει τον Κώστα Μαρκόπουλο σε υπόθεση με «μαύρα» χρήματα!

Όπως κατέθεσε στον Ανακριτή Αθηνών το συγκεκριμένο θύμα, τον επισκέφτηκε ο ψευτογιατρός στο σπίτι του στην Αθήνα στις 8 Οκτωβρίου 2018.

Όπως κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Παρουσία της αδελφής μου και του γιου μου παρέλαβε σε μετρητά το ποσό των 20.000 ευρώ για να ξεκινήσει η διαδικασία. Μου είπε ότι είναι ‘μαύρα’ αυτά τα λεφτά για να γίνει η δουλειά μας και ότι η κλινική δεν θα μάθει τίποτα διότι θα τα πάρουν ‘μαύρα’ οι γιατροί».

Όπως ισχυρίστηκε, ο απατεώνας ψευτογιατρός του ζήτησε να δώσει πριν το χειρουργείο 20.000 ευρώ στους θωρακοχειρουργούς, μεταξύ αυτών και ο Μαρκόπουλος, ενώ άλλες 20.000 πλήρωσαν η αδελφή και ο γαμπρός του στο λογιστήριο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία ήταν μεγαλοστέλεχος ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα το θύμα ανέφερε επίσης στον Ανακριτή Αθηνών:

«Επίσης, μου είπε (ο Κοντοστάθης) ότι όταν θα εξέλθω από την κλινική θα πρέπει να δώσω άλλες 30.000 ευρώ, διότι στην εγχείρηση θα παρίσταντο δύο νευροχειρουργοί (∆ημήτρης Προκοπάκης – Ανδρέας Φίλης) και δύο θωρακοχειρουργοί (Μαρκόπουλος Κων/νος και ένας άλλος ακόμη». 

Και όπως είχε γράψει από την αρχή το EviaZoom.gr όπως και άλλα αθηναϊκά ηλεκτρονικά, έντυπα και τηλεοπτικά κανάλια, ο Κώστας Μαρκόπουλος γλίτωσε την προφυλάκιση πριν λίγους μήνες από τον Ανακριτή Αθηνών με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα:

Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και μία φορά το μήνα θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος κατηγορείται ακόμη ότι συμμετείχε ως βοηθός θωρακοχειρουργός στη χειρουργική επέμβαση που «συντόνιζε» και επόπτευε ο Κοντοστάθης μαζί με τους γιατρούς ∆ημήτρη Προκοπάκη, Ανδρέα Φίλη, ∆ημήτρη Υφαντόπουλο και Ανδρέα Πασκοβίτη. «Περαιτέρω εσύ ως εργαζόμενος ιατρός στην ως άνω κλινική που μετείχες στο προαναφερθέν χειρουργείο, επέτρεψες στον συγκατηγορούμενό σου Κοντοστάθη Νικόλαο να επισκέπτεται τον εγκαλούντα μετά το χειρουργείο στο δωμάτιο νοσηλείας του εντός της ιδίας κλινικής, προκειμένου να ισχυρίζεται σ’ αυτόν ότι είχε παραστεί και αυτός ως θεράπων ιατρός στο χειρουργείο, το οποίο ήταν δήθεν επιτυχές καθόσον, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε, διαπίστωσε κατά τη διάρκεια αυτού με ειδικό ιατρικό μηχάνημα κίνηση στους νευρώνες των ποδιών του ασθενούς, γεγονός που θα του επέτρεπε σύντομα να βαδίσει ξανά», αναφέρεται στη δικογραφία.

Επίσης αναφέρεται ότι ο Μαρκόπουλος «υποδήλωνε με τη συμπεριφορά του ότι ο Κοντοστάθης είναι πράγματι ιατρός και δη γνωστός και συνεργάτης δικός του και της συγκεκριμένης κλινικής, η οποία του παραχωρεί, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τους ιατρικούς της χώρους».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος κατηγορείται ακόμη μαζί με τους άλλους ότι προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό στον Αναστάσιο Αναστόπουλο. Ο άτυχος άνδρας υπεβλήθη σε θωρακοτομή δεξιά, ενώ του αφαίρεσαν και ένα από τα δεξιά του πλευρά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του και η υγεία του να υποστεί ανεπανόρθωτες χρόνιες βλάβες. Όπως αναφέρεται, ο 47χρονος πονάει συνεχώς στα πλευρά, έχει δυσκολία στην αναπνοή, συνεχή μουδιάσματα στο δεξί χέρι, ενώ το ποσοστό αναπηρίας του αυξήθηκε σε 85% από 82% πριν.

Συγγενής ενός θύματος είπε:

«Όχι μόνο τον σακάτεψαν, αλλά του έφαγαν και τα λεφτά του. Για κάποιους ανθρώπους, όπως αυτός, θα έπρεπε να προβλέπεται θανατική ποινή. Και καλά ο δικός μας ζει, ενώ άλλα θύματά του πέθαναν εξαιτίας του. Είναι τραγικό…» 

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το κατηγορητήριο - «φωτιά» κατά του Κώστα Μαρκόπουλου και φρίξτε:

 






Πληροφορίες και από την Αθηναϊκή - πανελλαδική εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Υπόθεση Ψευτογιατρού: Η προσπάθεια φίμωσης του EviaZoom πήγε «περίπατο» και δικαστικά - Ο υπόδικος Μαρκόπουλος έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μιχάλη Τσοκάνη και πάει κατευθείαν στο σκαμνί ως συνεργός του απατεώνα για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου μετά το τέλος της δίκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Ξεχειλίζει η οργή! Δεν εμφανίστηκε καν στη δίκη ο ψευτογιατρός που δήλωσε ότι έχει κορονοϊό μέσω δικηγόρων για να περάσει το 18μηνο και να μείνει ελεύθερος! Και όμως διεκόπη για 23 Νοεμβρίου το δικαστήριο του φονιά και των συνεργών του μεταξύ αυτών και ο Μαρκόπουλος που ήταν επίσης απών για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA