Ο Καθαροσπόρης «στόλισε» την θείτσα Ελένη Αϊδίνη και την Τρικαλινή Δήμαρχο: «Είσαι γλάστρα της Βάκα...!» - Απευθείας αναθέσεις και επιχορήγηση 120.000 ευρώ στο ΔΟΑΠΠΕΧ για δήθεν αντιμετώπιση του κορονοϊού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Καθαροσπόρης «στόλισε» την θείτσα Ελένη Αϊδίνη και την Τρικαλινή Δήμαρχο: «Είσαι γλάστρα της Βάκα...!» - Απευθείας αναθέσεις και επιχορήγηση 120.000 ευρώ στο ΔΟΑΠΠΕΧ για δήθεν αντιμετώπιση του κορονοϊού!

Κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε ξανά με τηλεδιάσκεψη, πριν λίγα 24ωρα, ο Βασίλης Καθαροσπόρης «στόλισε» την Τρικαλινή Δήμαρχο Έλενα Βάκα όπως και την θείτσα του Δήμου Χαλκιδέων και Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, η οποία σημειώνεται ότι ήταν στενή συνεργάτιδα, επί πολλά χρόνια, του υπόδικου πρώην βουλευτή Εύβοιας και Υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου που κατηγορείται ως συνεργός του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών...

«Είσαι γλάστρα της Βάκα...», ήταν από τα λίγα που φώναξε ο Βασίλης Καθαροσπόρης στην Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, η οποία έλαβε έκτακτη επιχορήγηση 120.000 ευρώ από τον Δήμο Χαλκιδέων με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κορονοϊού ενώ οι απευθείας αναθέσεις πάνε και έρχονται από την Έλενα Βάκα όπου ήδη έπρεπε να επέμβει ο Άρειος Πάγος ή κάποιος Εισαγγελέας εκτός Εύβοιας (σ.σ. δεν περιμένουμε τίποτα να κάνει ο διαπλεκόμενος Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρης Προκοπίου, ο οποίος είναι κολλητός φίλος της Δημάρχου και την καλύπτει όποτε χρειάζεται...).

Σφοδρά «πυρά» κατά της Έλενας Βάκα και άλλων συμβούλων της Δημοτικής Αρχής εξαπέλυσε επίσης ο Χρήστος Παγώνης και η Ελένη Μιτζιφίρη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA