Νοσοκομείο Χαλκίδας: 45χρονη «έσβησε» την ώρα που έκανε αξονική τομογραφία - Υπέστη πνευμονική εμβολή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: 45χρονη «έσβησε» την ώρα που έκανε αξονική τομογραφία - Υπέστη πνευμονική εμβολή (ΦΩΤΟ)

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας καθώς η 45χρονη ήταν γνωστή λόγω της εργασίας της στο κατάστημα καλλυντικών «Hondos Center»...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 45χρονη Χαλκιδέα και μητέρα δύο παιδιών, Ιωάννα Αλεξίου βρισκόταν στο σπίτι της όταν αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη δυσφορία, πόνους και δύσπνοια. 

Την μετέφερε με το αυτοκίνητο του ο σύζυγος της στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να κάνει εξετάσεις. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έκανε αξονική τομογραφία και άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον σύζυγο της ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω πνευμονικής εμβολής μέσα στον αξονικό τομογράφο κάτι που αναφέρεται και ως αιτία θανάτου.

Απαρηγόρητος ο σύζυγος της δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

Η 45χρονη εργαζόταν στο κατάστημα καλλυντικών «Hondos Center» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εδώ και αρκετά χρόνια έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, μία νόσος που φαινόταν να την έχει κερδίσει λαφμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή και πραγματοποιώντας πολύχρονες θεραπείες.

Η Ιωάννα Αλεξίου: Η κηδεία της έγινε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στη περιοχή του Μπαταργιά Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA