Θεοδωρικάκος: «Κάμερες σε όλη την ΕΛ.ΑΣ και επανεκπαίδευση των αστυνομικών - Μετά τον Ταξίαρχο "ξηλώνεται" και η ηγεσία της Άμεσης Δράσης μετά την καταδίωξη στο Πέραμα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θεοδωρικάκος: «Κάμερες σε όλη την ΕΛ.ΑΣ και επανεκπαίδευση των αστυνομικών - Μετά τον Ταξίαρχο "ξηλώνεται" και η ηγεσία της Άμεσης Δράσης μετά την καταδίωξη στο Πέραμα»

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ύστερα από την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (01-11-2021) μέτρα και θεσμικές πρωτοβουλίες, με τις κυριότερες να είναι πως θα απομακρυνθεί, μέσα στην εβδομάδα, η ηγεσία της Άμεσης Δράσης, οι καταδιώξεις δεν θα σταματήσουν αλλά θα μπουν κάμερες στις στολές των ανδρών της ΔΙΑΣ, της ΟΠΚΕ, των ΜΑΤ αλλά και στα περιπολικά...

Αποφασίστηκε επίσης ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2021 και για 10 μήνες θα επανεκπαιδευτούν όλοι οι αστυνομικοί με προτεραιότητα στην ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ θα γίνει και ψηφιοποίηση του κέντρου Άμεσης Δράσης. Θα αναβαθμιστεί, επίσης η Αστυνομική Ακαδημία.

Ταυτόχρονα και σε συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα γίνει κακούργημα η κατ’ επάγγελμα κλοπή και θα αλλάξει η ποινή για όσους παραβιάζουν τον Κ.Ο.Κ. σε καταδίωξη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA