Ο Σπανός όρισε τον Κούκουζα νέο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Σπανός όρισε τον Κούκουζα νέο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας

Η σχετική ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης, Βαγγέλης Κούκουζας:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή, πρόκληση αλλά και μεγάλη ευθύνη η απόφαση του Περιφερειάρχη μας, Φάνη Σπανού να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακόμη μεγαλύτερη γίνεται η τιμή, η πρόκληση και η ευθύνη διότι η ανάληψη των καθηκόντων μου
γίνεται σε κρίσιμη περίοδο όπου η κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται. Η πανδημία δεν απειλεί μόνο την υγεία μας αλλά και ολόκληρο το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μου σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, θα εργαστώ με ειλικρίνεια για το κοινό καλό και τον κοινό στόχο που θα υπηρετεί τον τόπο και τους πολίτες του. 

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη μας, Φάνη Σπανό για την μεγάλη τιμή και την τεράστια εμπιστοσύνη και να τον διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να δίνω δίπλα του, με όλες μου τις δυνάμεις, την μάχη που δίνει καθημερινά για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA