Αρχιδικαστής με κοκαΐνη και δονητές! Αυτός είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ που διδάσκει και στην Σχολή Δικαστικών Λειτουργών - Τον «έδωσαν» ανήλικοι που εντοπίστηκαν τυχαία έξω από το σπίτι του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρχιδικαστής με κοκαΐνη και δονητές! Αυτός είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ που διδάσκει και στην Σχολή Δικαστικών Λειτουργών - Τον «έδωσαν» ανήλικοι που εντοπίστηκαν τυχαία έξω από το σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία και σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκαν προσπάθειες να μη δημοσιοποιηθεί η υπόθεση αλλά δεν τους βγήκε ...σε μία τέτοια διεφθαρμένη Δικαιοσύνη και παραδικαστικό (βλέπε Δικαστήρια Χαλκίδας κ.α.)...

Αναταράξεις προκαλεί το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο με την εμπλοκή του Αρχιδικαστή και Αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων αλλοδαπών και Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν έξω από το σπίτι του Ανώτατου δικαστικού λειτουργού στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα και με συναδέλφους του Αθηναϊκού δικαστικού ρεπορτάζ στο σπίτι του βρέθηκαν από κοκαϊνη μέχρι δονητές! Για την έρευνα στο σπίτι του από την Ασφάλεια Αττικής και παρουσία Ανώτατου Εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος άναψε το «πράσινο» φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού.

Βέβαια ο Αρχιδικαστής δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς. Εως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκαν προσπάθειες να μη δημοσιοποιηθεί η υπόθεση με τον Αρχιδικαστή αλλά δεν τους βγήκε...

Εκτός από Αντιπρόεδρος του ΣτΕ ο Αρχιδικαστής διδάσκει στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών...

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (02-12-2021) τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο Αρχιδικαστής και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος Αρχιδικαστής και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Η υπόθεση προκάλεσε ισχυρό σοκ στην κυβέρνηση, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο τον είχε επιλέξει για τη θέση του Αντιπροέδρου του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA