Η 38χρονη έγκυος δικηγόρος που πέθανε από κορονοϊό - «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγος της...», λέει ο γυναικολόγος της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η 38χρονη έγκυος δικηγόρος που πέθανε από κορονοϊό - «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγος της...», λέει ο γυναικολόγος της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 38χρονης δικηγόρου Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία κόλλησε κορονοϊό ενώ ήταν έγκυος και έχασε τη μάχη...

Η 38χρονη δεν είχε κάνει το εμβόλιο και ο γυναικολόγος της μιλώντας στην εκπομπή  LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ΄ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει παρόντος μαρτύρων… Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου, επειδή εγώ επέμενα να κάνει εμβόλιο. Από τη στιγμή που έγινε σύσταση για τις έγκυες να εμβολιαστούν, εγώ σε όλες τις γυναίκες έχω ζητήσει να κάνουν εμβόλιο».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA