Η «Αττική Οδός» άνοιξε μετά από 63 ώρες: Χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή - Δεν είχαν αλάτι και καύσιμα τα εκχιονιστικά της εταιρείας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η «Αττική Οδός» άνοιξε μετά από 63 ώρες: Χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή - Δεν είχαν αλάτι και καύσιμα τα εκχιονιστικά της εταιρείας!

Μετά τις πρωτόγνωρες εικόνες ντροπές που εκτυλίχθηκαν η κυκλοφορία στην Αττική οδό αποκαταστάθηκε πλήρως μετά από 63 ώρες...

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει ότι από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται χωρίς αντίτιμο. «Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59», σημειώνει.

Δεν είχαν αλάτι και καύσιμα τα εκχιονιστικά της εταιρείας

Την ίδια ώρα έρχονται νέες αποκαλύψεις για το φιάσκο της Αττικής Οδού. Όπως έγινε γνωστό τα εκχιονιστικά της εταιρείας έμειναν ανενεργά γιατί δεν είχαν αλάτι και καύσιμα!

Εντυπωσιάζει ακόμη η διαπίστωση ότι στη διάρκεια της περσινής κακοκαιρίας «Μήδεια» (σσ. τον Φεβρουάριο του 2021) και πάλι είχαν υπάρξει προβλήματα στην Αττική οδό, κυρίως στο ρεύμα προς Ελευσίνα παρότι τότε η ένταση των φαινομένων ήταν κατά πολύ μικρότερη, ήταν μικρότερη η κυκλοφορία οχημάτων κι υπήρχε μεγαλύτερη χιονόπτωση προς την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Μάλιστα τότε υπήρχε υποχρεωτική έξοδος των φορτηγών στην Έξοδο 5 στην Περιφερειακή του Αιγάλεω για όσα φορτηγά κινούντο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, χωρίς κάτι τέτοιο να υπάρξει φέτος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA