Στην αρχή έμεινε εκτός: Και στην Εύβοια κηρύχθηκε τελικά γενική αργία την Τετάρτη (26/1) - Διαβάστε αναλυτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στην αρχή έμεινε εκτός: Και στην Εύβοια κηρύχθηκε τελικά γενική αργία την Τετάρτη (26/1) - Διαβάστε αναλυτικά

Και επίσημα παράταση της γενικής αργίας την Τετάρτη (26-01-2022) σε Αττική, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Κρήτη και Κυκλάδες...

Δεν θα λειτουργήσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας (εμπορικά καταστήματα κ.α.) με εξαίρεση τα super market, τα καταστήματα τροφίμων, τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία και οι υπηρεσίες ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού.

Σύμφωνα με διευκρινίσεις της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες.

Ωράριο σούπερ μάρκετ

Όσον αφορά στο ωράριο των super market και καταστημάτων τροφίμων, που εξαιρούνται από το μέτρο, αυτό θα ισχύσει από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Αρχικά έμεινε εκτός η Εύβοια

Στις πρωινές δηλώσεις του έκθετου Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη για την γενική αργία όσον αφορά την Τετάρτη (26-01-2022) δεν υπήρχε μέσα ο Νομός Εύβοιας κάτι που προκάλεσε εντύπωση, ερωτήματα και αντιδράσεις.

Ωστόσο πρώτο το EviaZoom.gr αποκάλυψε στη συνέχεια με ανάρτηση, μετά από ρεπορτάζ, στην επίσημη σελίδα μας στο facebook ότι η απόφαση άλλαξε από το αρμόδιο Υπουργείο και πως η γενική αργία αφορά τελικά και την Εύβοια για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα.

Η σχετική ανάρτηση του ΕviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA