Τα «άκουσε» ο Πατούλης στον ΑΝΤ1: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να πείτε συγνώμη δεν θα με ξαναδείτε...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα «άκουσε» ο Πατούλης στον ΑΝΤ1: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να πείτε συγνώμη δεν θα με ξαναδείτε...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο απίστευτος εφιάλτης που έζησαν οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό αλλά και σε άλλες περιοχές από τα χιόνια είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου συμμετείχαν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης...

Λόγω της κακοκαιρίας το «Πρωινό» δεν μεταδόθηκε την Τρίτη (25-01-2022) κι ο Γιώργος Παπαδάκης συντόνισε από το σπίτι του την εκπομπή.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής για να μιλήσει για τα αντανακλαστικά που δήθεν επέδειξε ο κρατικός μηχανισμός στην κακοκαιρία.

«Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε:

«Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».

Ο Βαγγέλης Περρής στη συνέχεια τόνισε:

«Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κ.Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε στη συνέχεια:

«Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε».

Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή λέγοντας τα εξής στον Γιώργο Πατούλη:

«Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε συγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια, αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα..».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA