Μετά την «συγγνώμη» του Μητσοτακη, ο Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά την «συγγνώμη» του Μητσοτακη, ο Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Συγγνώμη» από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από την κακοκαιρία «Ελπίς» ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου...

Λίγες ώρες μετά ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης αναμένεται να αρχίσει την Παρασκευή (28-01-2022) το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής (30-01-2022) τα μεσάνυχτα, με την ονομαστική ψηφοφορία. Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση μομφής απαιτούνται 151 θετικές ψήφοι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εκτάκτως τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και μετά από μια σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κατέθεσε πρόταση μομφής, λέγοντας:

«Nα φύγετε κύριοι της κυβέρνησης, γιατί δεν αξίζει στην κοινωνία και στη χώρα αυτή η παρακμή. Ζήτησα εκτάκτως τον λόγο για να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

Υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τονίζει μεν ότι θα ψηφίσει το ΚΙΝΑΛ την πρόταση μομφής αλλά δε αναφέρει ότι «δεν θέλω εκλογές με εκατό νεκρούς την ημέρα». 

Οικονόμου: Κίνηση εντυπωσιασμού όσο η απήχηση Τσίπρα φθίνει

Από πλευράς του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με δήλωσή του, χαρακτηρίζει την πρόταση μομφής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ως μία κίνηση εντυπωσιασμού, ενώ την ίδια ώρα σημειώνει πως η πολιτική απήχηση του Αλέξη Τσίπρα φθίνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA