Τεράστιο κύκλωμα πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης: «Βόμβες» από τον Ηλία Γκιώνη που δέχτηκε μήνυση και απειλές - «Δεν με απασχολεί η μήνυση και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την αστυνομία γιατί υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τεράστιο κύκλωμα πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης: «Βόμβες» από τον Ηλία Γκιώνη που δέχτηκε μήνυση και απειλές - «Δεν με απασχολεί η μήνυση και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την αστυνομία γιατί υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηλίας Γκιώνης που ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης και τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (17-01-2022) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μήνυση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του...
 «Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα Μέσα. Δε μου έχει παραδοθεί ακόμα. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα, θα ενημερώσω το κοινό. Προς το παρόν δεν έχω λάβει κάτι. Δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δύο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο ή αν ισχύει η μήνυση γιατί το ‘χω ξαναπεράσει στο παρελθόν. 
Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και η ασφάλεια των θυμάτων. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δεν θέλω να το πλατιάσω. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν», είπε ο Ηλίας Γκιώνης και πρόσθεσε: 
«Υπάρχουν θέματα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι και το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν χρήματα και άκρες να το στηρίξουν αυτό. Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία, λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους κι εγώ έχω δημοσιοποιήσει από αυτά που έχω λάβει το 1/10.
Δεν έχω κληθεί από τις Αρχές. Και να μου ζητήσουν δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς. Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία είναι τεράστια και όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο», δήλωσε.
Υ.Γ. Εάν είναι έτσι το ερώτημα που τίθεται είναι εάν το κύκλωμα έχει πλοκάμια και συνεργούς και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως η Εύβοια π.χ.; Ίδωμεν...
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA