10 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, Λίλιαν Τσουρλή - «Καταφέρατε με την εγκυρότητα σας να είστε η πρώτη μας προτίμηση για την ενημέρωση μας στα τεκταινόμενα της Ευβοίας και όχι μόνο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

10 χρόνια EviaZoom.gr: Η δήλωση της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, Λίλιαν Τσουρλή - «Καταφέρατε με την εγκυρότητα σας να είστε η πρώτη μας προτίμηση για την ενημέρωση μας στα τεκταινόμενα της Ευβοίας και όχι μόνο...»

Με αφορμή τα γενέθλια του EviaZoom.gr που φέτος τον Φεβρουάριο συμπλήρωσε 10 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας, η δημοσιογράφος του ANT1, Λίλιαν Τσουρλή απέστειλε την ακόλουθη επίσημη δήλωση:

«Μη σταματήσετε ποτέ να είστε στο πλευρό των αναγνωστών  σας. Μη πάψετε ποτέ να ενημερώνετε με τόση αμεσότητα όλους όσους σας εμπιστεύονται εδώ και 10 χρόνια.

Καταφέρατε με την εγκυρότητα σας να είστε η πρώτη μας προτίμηση για την ενημέρωση μας στα τεκταινόμενα της Ευβοίας και όχι μόνο. Χρόνια πολλά και σας ευχαριστούμε..

Λίλιαν Τσουρλή, Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

10 χρόνια EviaZoom.gr, Μάχιμης πορείας, Έρευνας και Αποκαλύψεων - Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκατομμύρια αναγνώστες μας!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA