10 χρόνια EviaZoom.gr, Μάχιμης πορείας, Έρευνας και Αποκαλύψεων - Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκατομμύρια αναγνώστες μας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

10 χρόνια EviaZoom.gr, Μάχιμης πορείας, Έρευνας και Αποκαλύψεων - Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκατομμύρια αναγνώστες μας!

10 ΧΡΟΝΙΑ EviaZoom.gr ... Happy Birthday EviaZoom.gr

Φεβρουαρίος 2012 - Φεβρουαρίος 2022

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την στιγμή που γεννήθηκε το EviaZoom από τον Μιχάλη Τσοκάνη και η ακατάπαυστη καθημερινή δουλειά, με χιλιάδες αποκλειστικά ρεπορτάζ, με στόχο πάντα την αποκάλυψη της αλήθειας, με όποιο τίμημα, γρήγορα εκτιμήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και μας φέρατε άμεσα στην πρώτη θέση και στη κορυφή της ενημέρωσης με διαφορά όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και στην Στερεά Ελλάδα.

10 Χρόνια σταθερής Πρωτιάς, Μαχητικής και Αποκαλυπτικής ενημέρωσης! To site που δεν φοβήθηκε ποτέ κανέναν!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες μας στην Εύβοια και σε όλο τον κόσμο που μόνο σε αυτούς δίνουμε λόγο και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία... 

Τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά μας...

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του EviaZoom.gr ο Αρχισυντάκτης και Υπεύθυνος του site Μιχάλης Τσοκάνης τονίζει:

«Σε μία περίοδο, όπως θα έχετε διαπιστώσει και εσείς, που η παραπληροφόρηση και τα fakenews μαστίζουν στο διαδίκτυο καθώς ο οποιοσδήποτε ανοίγει ένα blog και παριστάνει τον δημοσιογράφο κάτι που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και στην Εύβοια, το οποίο βέβαια μας αφήνει παντελώς αδιάφορους καθώς τον αναγνώστη δεν μπορείς να τον κοροϊδέψει κανένας, εμείς εδώ στο EviaZoom.gr γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας του αγαπημένου σας ειδησεογραφικού site και η δουλειά μας έχει εκτιμηθεί από εσάς τους αναγνώστες και γιαυτό το λόγο το έχετε φέρει στην κορυφή ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ που έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Και αυτό αποτελεί τεράστια ευθύνη για εμένα προσωπικά και όλη την δημοσιογραφική ομάδα.

Αυτά που έχει καταφέρει μία ολόκληρη δεκαετία το EviaZoom.gr άλλοι δεν μπορούν να τα πράξουν ούτε σε δύο ζωές και αυτό δεν είναι αλαζονική δήλωση αλλά η πραγματικότητα.

Όσα εμπόδια και αν προσπάθησαν να βάλουν στο EviaZoom.gr λόγω των αποκαλύψεων με «βρώμικους» πολέμους, παραδικαστικά κυκλώματα τα διάφορα παράκεντρα εξουσίας και διαφθοράς και το λεγόμενο παρακράτος, δεν φοβηθήκαμε ούτε στο ελάχιστο, δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω και βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ στο τέλος.

Άλλωστε όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν: "Θα δώσουμε και την ζωή μας για το EviaZoom.gr αν χρειαστεί!"

Κλείνοντας, αφού σας ευχαριστήσω ξανά από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε θα επαναλάβω την ιερή έκφραση που είπα το 2012 μόλις ξεκινούσε το ταξίδι της ενημέρωσης το EviaZoom.gr, η οποία είναι και όρκος τιμής για εμένα προσωπικά και όλη την δημοσιογραφική ομάδα του EviaZoom.gr και την τηρούμε μέχρι κεραίας:

"Δημοσιογραφία σημαίνει να δημοσιεύεις όσα ενοχλούν τους άλλους και δεν θέλουν να μαθευτούν. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις". 

Με εκτίμηση και τιμή Μιχάλης Τσοκάνης». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA