Αποκαλύψεις - «φωτιά» από Κούγια: «Έχω φωτογραφία με τον δολοφόνο να είναι μαζί με τον γιο ανώτατης αστυνομικού, με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων δραστών, δεν έχουν ελέγξει ούτε αποτυπώματα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποκαλύψεις - «φωτιά» από Κούγια: «Έχω φωτογραφία με τον δολοφόνο να είναι μαζί με τον γιο ανώτατης αστυνομικού, με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων δραστών, δεν έχουν ελέγξει ούτε αποτυπώματα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, καθώς εκτός ότι υπάρχει μόνο μία σύλληψη, ενώ οι δράστες είναι τουλάχιστον 7, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι έχει μία φωτογραφία στα χέρια του στην οποία είναι μαζί ο 23χρονος Αλβανός, -που έχει συλληφθεί-, μαζί με γιο γυναίκας αστυνομικού που υπηρετεί μάλιστα σε ανώτατη υπηρεσία της αστυνομίας...

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε, μεταξύ άλλων, το Σάββατο (05-02-2022) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1:

«Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν. Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιός μιας αστυνομικού ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών, θα την δώσω στον Ανακριτή την φωτογραφία αυτή», είπε ο Αλέξης Κούγιας, εγείροντας σειρά ερωτημάτων για συσχέτιση της φωτογραφίας με συγκάλυψη σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών που φαίνονται να είναι τραγικές, ενώ ήδη ο ένας συνεργός διέφυγε ανενόχλητος και ταξίδεψε στην Αλβανία.

Ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε επίσης:

«Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για αποτυπώματα, DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά, εμπλέκονται ακόμη έως 7 άτομα στην επίθεση στον άτυχο Άλκη και τους φίλους του».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA