Δολοφονία Άλκη: Διέφυγε ανενόχλητος από την Ελλάδα! Ταξίδεψε στην πατρίδα του 20χρονος Αλβανός που συμμετείχε στην ενέδρα θανάτου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Άλκη: Διέφυγε ανενόχλητος από την Ελλάδα! Ταξίδεψε στην πατρίδα του 20χρονος Αλβανός που συμμετείχε στην ενέδρα θανάτου

Τον άφησαν να φύγει για να μην μιλήσει ή είναι τόσο άχρηστοι και ανίκανοι; - Την ώρα που μας λένε ότι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό όσων συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, αποκαλύπτεται ότι ένας 20χρονος Αλβανός που συμμετείχε και αυτός στην δολοφονία του νεαρού και έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, κατάφερε να διαφύγει ανενόχλητος από την Ελλάδα την Πέμπτη (03-02-2022)...

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (04-02-2022). Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Ο 20χρονός Αλβανός είναι στενός φίλος του 23χρονου -επίσης- Αλβανού που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών.

Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης αλλά εκτός ότι θα πρέπει να τον βρουν οι Αλβανοί αστυνομικοί, θα πρέπει και η Αλβανία να θέλει να τον εκδώσει στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκαλύψεις - «φωτιά» από Κούγια: «Έχω φωτογραφία με τον δολοφόνο μαζί με τον γιο ανώτατης αστυνομικού, με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων δραστών, δεν έχουν ελέγξει ούτε αποτυπώματα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA