Κλειστόν επ' αόριστον! Διακοπή κυκλοφορίας στον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης ...για να μην πέσει κανένας βράχος σε κανέναν άτυχο διερχόμενο οδηγό - Η υποχρεωτική εναλλακτική διαδρομή και τα καθυστερημένα έργα που ξεκινά η Περιφέρεια Στερεάς με θεατή τον άφαντο Μπουραντά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κλειστόν επ' αόριστον! Διακοπή κυκλοφορίας στον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης ...για να μην πέσει κανένας βράχος σε κανέναν άτυχο διερχόμενο οδηγό - Η υποχρεωτική εναλλακτική διαδρομή και τα καθυστερημένα έργα που ξεκινά η Περιφέρεια Στερεάς με θεατή τον άφαντο Μπουραντά (ΦΩΤΟ)

Κλείνει επ' αόριστον ο διαλυμένος παραλιακός δρόμος της Κύμης λόγω κατολισθήσεων και πτώσεων βράχων...

Μετά από καιρό ξεκινά τα έργα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον ανύπαρκτο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου να είναι απλός θεατής όλα αυτά τα χρόνια, και η υποχρεωτική εναλλακτική διαδρομή για τους οδηγούς θα είναι:

Με κατεύθυνση από τη Χαλκίδα προς την Κύμη και το Λιμάνι της Κύμης:

- Από τη Διασταύρωση Αυλωναρίου δια μέσω Ωρολογίου, Μονοδρίου, Κονιστρών, Σκοτεινής, Καλημεριάνων, Κύμης για τους χρήστες με κατεύθυνση προς την Κύμη.

- Από τη Διασταύρωση Αυλωναρίου δια μέσω Ωρολογίου, Μονοδρίου, Κονιστρών, Σκοτεινής, Πλατάνας για τους χρήστες με κατεύθυνση προς το Λιμάνι της Κύμης.

Με κατεύθυνση από την Κύμη και το Λιμάνι της Κύμης προς τη Χαλκίδα:

- Δια μέσω Κύμης, Καλημεριάνων, Σκοτεινής, Κονιστρών, Μονοδρίου, Ωρολογίου, Διασταύρωση Αυλωναρίου 

και Δια μέσω Πλατάνας, Σκοτεινής, Κονιστρών, Μονοδρίου, Ωρολογίου, Διασταύρωση Αυλωναρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA