Τσίπρας στους βουλευτές της ΝΔ: «Είστε κορόιδα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ παίρνει 360.000 ετησίως...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσίπρας στους βουλευτές της ΝΔ: «Είστε κορόιδα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ παίρνει 360.000 ετησίως...»

Στηλιτεύοντας τον πλουσιοπάροχο μισθό του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, ο Αλέξης Τσιπρας χαρακτήρισε «κορόιδα» τους βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν εμβρόντητοι...

Κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής για το νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη που δρομολογεί προσλήψεις golden boys στον ΕΦΚΑ με αμοιβές έως και 8.000 ευρώ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε εκτενώς στον παχυλό μισθό του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση.

Όπως είπε ο Τσίπρας:

«Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ “καθαρίζει” 360.000 ετησίως με τα μπόνους», και απευθύνθηκε στους βουλευτές της ΝΔ, λέγοντας ειρωνικά:

«Είστε κορόιδα! Δεν πήγατε να κάνετε τα γαλάζια golden boys και ήρθατε να κάνετε τους βουλευτές». Μάλιστα, επισήμανε πως ο πρωθυπουργός έχει μισθό 85.000 ευρώ. Τουτέστιν, τέσσερις φορές μικρότερη αμοιβή. «Πλάκα μας κάνετε; Γιατί να ιδρώσει ο κύριος Στάσσης για τις αυξήσεις στα τιμολόγια, όταν ο συνταξιούχος παίρνει 700 ευρώ και ο λογαριασμός έρχεται 600 ευρω;».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA