Βιασμός 24χρονης: Μέχρι και ο φαρμακοποιός διαψεύδει την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ - «Η αστυνομία είπε ψέματα...», λέει και ο Λιάγκας μετά τον Τριανταφυλλόπουλο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμός 24χρονης: Μέχρι και ο φαρμακοποιός διαψεύδει την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ - «Η αστυνομία είπε ψέματα...», λέει και ο Λιάγκας μετά τον Τριανταφυλλόπουλο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα παραμύθια της ΕΛ.ΑΣ» έπρεπε να είναι κανονικά ο τίτλος του δημοσιεύματος - Οργή προκαλεί η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την διαδικασία που ακολουθήθηκε στην διαδικασία που αφορούσε την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της πόλης, καθώς αποδείχτηκε ότι η αστυνομία ψεύδεται ασύστολα ακόμα και για τους ουροσυλλέκτες...

Βέβαια έχουμε συνηθίσει από την Ελληνική Αστυνομία να διαστρεβλώνει γεγονότα με διάφορα παραμύθια και να τα παρουσιάζει με τρόπο που να καλύπτει τα λάθη και τις αβλεψίες της ακόμα και γιαυτή την υπόθεση που έχει πάρει τόσο σάλο και δημοσιότητα.

Φανταστείτε τι άλλο έχει γίνει σε παρόμοιες ή άλλες υποθέσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της, η Αστυνομία αφήνει να εννοηθεί ότι πήρε εγκαίρως δείγμα ούρων από την 24χρονη κάτι που δεν έγινε έτσι. Ακόμα χειρότερο, όμως, είναι το ψέμα της αστυνομίας ότι έδωσε ουροσυλλέκτες στην κοπέλα. Αυτό δε συνέβη ποτέ. Η 24χρονη Γεωργία υποχρεώθηκε από τους αστυνομικούς, ούσα ζαλισμένη, αποπροσανατολισμένη και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, να φύγει από το τμήμα και να πάει μόνη της σε φαρμακείο για να αγοράσει ουροσυλλέκτες.

Η 24χρονη εμφάνισε και την απόδειξη αγοράς για τους δύο ουροσυλλέκτες, για τους οποίους στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν ότι «της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης ήταν σφραγισμένοι και ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας», κάτι που είναι ψευδές.

Η 24χρονη έδειξε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την σχετική απόδειξη από το φαρμακείο, την οποία δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος γράφοντας τα εξής στο twitter:

«Τέλος τα ψέματα των Αρχών Ασφαλείας κ.Τζιτζή. Αυτή είναι απόδειξη από την αποθήκη του φαρμακείου που αγόρασε τον ουροσυλέκτη η Γεωργία . Ώρα 19.50 το απόγευμα. Την βγάλατε στους δρόμους και δεν της χορηγήσατε ουροσυλεκτη ποτέ. Ζητήστε συγνώμη για την ψευδή ανακοίνωση σας.Ούπς!».

Την ίδια ώρα ο φαρμακοποιός μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (03-02-2022) στην εκπομπή «Πρωινό», επιβεβαίωσε πως η 24χρονη αγόρασε μόνη τους ουροσυλλέκτες, διαψεύδοντας έτσι την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, ο φαρμακοποιός είπε πως «Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες… Ούτε την θυμάμαι… θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες».

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε και εκείνος με την σειρά του:

«Μέχρι χθες λέγαμε να πιστέψουμε την Γεωργία ή την αστυνομία. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε την απόδειξη. Θα ακούσουμε για πρώτη φορά το ηχητικό ντοκουμέντο την συνομιλία που κάναμε με τον φαρμακοποιό που όντως η Γεωργία πήγε στο φαρμακείο και αγόρασε μόνη της τους ουροσυλλέκτες και όχι όπως ισχυρίζεται η αστυνομία τελικά που λέει ψέματα... Τι να πούμε τώρα...Άρα τι γίνεται ρε παιδιά εδώ...;»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA