Χαλκίδα - Λεωφόρο Καραμανλή: 5 άτομα χτύπησαν 40χρονο με γροθιές κρατώντας σφυριά - Τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι - Κατέθεσε ότι τον έδειραν για οπαδικούς λόγους και ότι οι 2 φορούσαν κουκούλες - Συνελήφθη μόνο ένας που «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να τον χτυπά - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας που διατηρεί σχολή πολεμικών τεχνών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Λεωφόρο Καραμανλή: 5 άτομα χτύπησαν 40χρονο με γροθιές κρατώντας σφυριά - Τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι - Κατέθεσε ότι τον έδειραν για οπαδικούς λόγους και ότι οι 2 φορούσαν κουκούλες - Συνελήφθη μόνο ένας που «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να τον χτυπά - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας που διατηρεί σχολή πολεμικών τεχνών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για το συμβάν, το οποίο όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 βράδυ της Τρίτης (01-02-2022) στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Καραμανλή 134 μπροστά στη σχολή πολεμικών τεχνών «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στην οποία είχε μεταβεί ο 40χρονος, λίγο πριν δεχθεί την επίθεση, για να παραλάβει τον γιο του που έκανε εκεί προπόνηση...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξαφνικά πλησίασαν τον 40χρονο 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές κρατώντας και σφυριά, ενώ δύο από αυτούς που τον χτύπησαν φορούσαν κουκούλες.

Για καλή του τύχη ο 40χρονος γλίτωσε τα χειρότερα και τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, ενώ έτρεξε μέσα στη σχολή πολεμικών τεχνών για να σωθεί και αργότερα οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και άλλα άτομα, σύμφωνα και με την κατάθεση του 40χρονου.

Το EviaZoom.gr επικοινώνησε με τον 40χρονο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ενώ έκανε έκκληση να μην δημοσιευτεί το ονοματεπώνυμο του επειδή φοβάται για την ζωή του, όπως είπε, και το EviaZoom.gr σεβάστηκε την επιθυμία του.

Η σχολή πολεμικών τεχνών «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» έξω από την οποία έγινε η επίθεση στον 40χρονο:Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 40χρονος κατέθεσε στην Ασφάλεια Χαλκίδας ότι οι δράστες ήταν 5 και οι 2 από αυτούς φορούσαν κουκούλες. Όπως κατέθεσε επίσης η επίθεση έγινε για οπαδικούς λόγους. 

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ η Ασφάλεια Χαλκίδας συνέλαβε έναν 28χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ένας από τους πέντε που χτύπησαν τον 40χρονο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οπαδική βία στη Χαλκίδα με επίθεση σε 40χρονο: Ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο χωρίς καν να γίνει δίκη τον 28χρονο συλληφθέντα που αναγνωρίσε και το θύμα με συνήγορο τον Θανάση Τάρτη! (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να τον χτυπά και συνελήφθη αργότερα. 

Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκαν οι εξής κατηγορίες: Πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, και το αδίκημα περί νομοθεσίας οπαδικής βίας.

Δείτε τι δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί ο αυτόπτης μάρτυρας που διατηρεί την σχολή πολεμικών τεχνών «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», Μπάμπης Κιοπεκτζίδης - Στο σημείο έφτασαν και συνεργεία μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών, όπως του ΑΝΤ1, του ALPHA κ.α.:

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της υπόθεσης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA