Οπαδική βία στη Χαλκίδα με επίθεση σε 40χρονο: Ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο χωρίς καν να γίνει δίκη τον 28χρονο συλληφθέντα που αναγνώρισεσε και το θύμα με συνήγορο τον Θανάση Τάρτη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οπαδική βία στη Χαλκίδα με επίθεση σε 40χρονο: Ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο χωρίς καν να γίνει δίκη τον 28χρονο συλληφθέντα που αναγνώρισεσε και το θύμα με συνήγορο τον Θανάση Τάρτη! (ΦΩΤΟ)

Ο 28χρονος ήταν και ο μοναδικός που κατάφερε να συλλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας από την ομάδα ατόμων που επιτέθηκε στον 40χρονο, ωστόσο ακόμα και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας - Ενώ αναγνωρίστηκε μέχρι και από το θύμα αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς καν να γίνει δίκη και ενώ είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, με συνήγορο τον Θανάση Τάρτη, ο οποίος έχει αναλάβει ουκ ολίγες φορές την υπεράσπιση πολλών κατηγορουμένων για παρόμοιες υποθέσεις αλλά και για ειδεχθή εγκλήματα όπως δολοφονίες...

Πρόκειται για το συμβάν, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 βράδυ της Τρίτης (01-02-2022) στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Καραμανλή 134 μπροστά στη σχολή πολεμικών τεχνών «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» στην οποία είχε μεταβεί ο 40χρονος, λίγο πριν δεχθεί την επίθεση, για να παραλάβει τον γιο του που έκανε εκεί προπόνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξαφνικά πλησίασαν τον 40χρονο 5 άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές κρατώντας και σφυριά, ενώ δύο από αυτούς που τον χτύπησαν φορούσαν κουκούλες.

Για καλή του τύχη ο 40χρονος γλίτωσε τα χειρότερα και τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, ενώ έτρεξε μέσα στη σχολή πολεμικών τεχνών για να σωθεί και αργότερα οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και άλλα άτομα, σύμφωνα και με την κατάθεση του 40χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 40χρονος κατέθεσε στην Ασφάλεια Χαλκίδας ότι οι δράστες ήταν 5 και οι 2 από αυτούς φορούσαν κουκούλες. Όπως κατέθεσε επίσης η επίθεση έγινε για οπαδικούς λόγους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ η Ασφάλεια Χαλκίδας συνέλαβε έναν 28χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ένας από τους πέντε που χτύπησαν τον 40χρονο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να τον χτυπά και συνελήφθη αργότερα.

Μάλιστα τον αναγνώρισε και το θύμα στην Ασφάλεια Χαλκίδας, αλλά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας τον άφησε ελεύθερο, χωρίς καν να γίνει η δίκη και ενώ είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου με την βοήθεια του Θανάση Τάρτη, ο οποίος ανέλαβε δικηγόρος του, προκαλώντας αν μη τι άλλο και την έκπληξη του 40χρονου θύματος μόλις ενημερώθηκε για αυτή την απόφαση του Εισαγγελέα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα για την υπόθεση με ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA